Még ezen a héten Reaper és Mei buff érkezhet a PTR szerverekre

Még ezen a héten Reaper és Mei buff érkezhet a PTR szerverekre

Mindezt Geoff Goodman jelentette be a battle.net fórumán. 

Az Overwatch fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy a játék minél kiegyensúlyozottabb legyen. Igyekezetük az elmúlt néhány hétben jócskán felpörgött, mivel változtattak Sombra-n, Doomfist-en, továbbá Mei-en is, ráadásul elkezdték átdolgozni Hanzo Scatter Arrow képességét is. Utóbbiról legutóbb Jeff Kaplan tett jelentést és annyit mondott, hogy nincs már messze a végleges változat. Ha esetleg lemaradtatok volna minderről és kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni.

Kaplan szerint nincs már messze a Hanzo rework

Közelebb van a japán nyilas módosítása, mint gondolnánk.

A fejlesztőcsapat egyik nagyon fontos tagja, Geoff Goodman most újabb részleteket árult el a stúdió terveiről, egy battle.net fórumon tartott QnA keretein belül. Egy fórumozó arra volt kíváncsi, hogy milyen további hősöket terveznek kiegyensúlyozni addig, amíg Brigitte be nem kerül a Competititve Play-be, Geoff válasza pedig a következő:

"Mindig megpróbálunk előre gondolkodni és megjósolni, hogy a meta milyen irányba fog majd elmozdulni. Ebben az esetben úgy tűnik, hogy egy hangsúlyos tank meta alakulhat majd ki, köszönhetően Moira-nak, mivel remekül képes akár több tankot is gyógyítani egyszerre. Igazából ez a meta már volt egyszer korábban és összességében úgy tűnt, hogy jobban frusztrálja a játékosokat, mint mondjuk a dive. Kérdésedre válaszolva egyébként nem szívesen buffolnánk például olyan karaktereket, mint mondjuk Roadhog Zarya vagy akár Ana egészen addig, amíg tisztább képet nem kapunk a játék változásairól. Az viszont biztos, hogy Reaper és Mei egy kis buffra számíthat a következő PTR frissítésben, (ami remélhetőleg még ezen a héten megérkezik) mivel úgy hisszük, egy kis erősítéssel ezek a karakterek kiegyensúlyozhatják a tank metát. "

Goodman további részleteket sajnos nem árult el, viszont amint kirakják a frissítést, azonnal beszámolunk nektek róla majd, szóval ha nem szeretnétek lemaradni, figyeljétek az esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!