A Houston Outlaws rendesen megkavarta a mezőnyt az OWL második napján

A Houston Outlaws rendesen megkavarta a mezőnyt az OWL második napján

Továbbá a Dallas Fuel új kompozícióval indult csatába, ami ráadásul még működött is. 

Ezen a héten tartják az Overwatch League második etapjának utolsó fordulóját, és a rájátszás szempontjából az első nap is tartogatott számunkra izgalmakat: kisebb meglepetésre ugyanis a feltörekvőben lévő Gladiators-t szépen elintézte a Philadelphia Fusion. A mérkőzés rendesen át is alakította az eredményjelző táblát és a rájátszás két helyéért még több csapat is versenyben áll. 

A Philadelphia Fusion szinte átgázolt a Los Angeles Gladiators csapatán

Sensevida | 18/03/22 20:23 Az Overwatch League második etapja ezen a héten az utolsó hetéhez érkezett és a szokásos 12 mérkőzés mellett vasárnap rendezik majd a 125 ezer dollár összdíjazású rájátszást is. Ha kíváncsiak vagytok a liga aktuális erőviszonyaira, illetve, hogy mit várnak a küzdelmektől a kommentátorok és az elemzők, az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

A hét második napjának sikerült felülmúlnia az elsőt és nem csak izgalmasak, de szorosak is voltak a meccsek. A beszámoló előtt viszont mindenféleképpen érdemes megemlíteni, hogy a Cheer program elérte a 40 millió bitet és a minimum 200-at felhasználók kiválthatják a versenysorozat hivatalos skinjét Tracer-re. 

No de nem is rabolnám tovább az időtöket, ugorjunk az eredményekre!

Houston Outlaws vs. Seoul Dynasty

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Houston Outlaws vs. Seoul Dynasty | Stage 2 Week 5 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Houston Outlaws-nak nem éppen alakult jól eddig a második etap és ezen a találkozón is az esélytelenebb félnek számítottak. Hatalmas meglepetésre azonban egy kiváló védekezésnek köszönhetően behúzták Hanamura-t. Nepal-on ugyan sikerült felzárkóznia a Seoul-nak, a King's Row-n történt hatalmas csatából ismét a texasi csapat került ki győztesen. Ötödik pályára sajnos nem került sor, mivel a Houston megnyerte Gibraltar-t is, és ebben hatalmas szerepe volt LiNkzr Widowmaker játékának. A vereséggel nehéz helyzetbe került a Dynasty, mivel két csapat is liheg a nyakában, a Gladiators és a Fusion személyében és jelenleg mindhárman pontazonossággal állnak a tabellán. Houston Outlaws vs. Seoul Dynasty: 3-1.

New York Excelsior vs. Dallas Fuel

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | New York Excelsior vs. Dallas Fuel | Stage 2 Week 5 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Dallas elmúlt néhány hetes teljesítménye miatt számítani lehetett rá, hogy nem jelentenek majd kihívást a toronymagasan vezető Excelsior számára. Érdekes módon azonban a találkozó viszonylag szorosan alakult és a Fuel meglepetés lineupja, ahol Mickie játszott a Main Tank, Seagull pedig az Off-Tank pozícióban. Az adok-kapok küzdelem végül az ötödik helyszínen, vagyis Ilios-on dőlt el, amit az Excelsior két pálya alatt nyert meg, bebiztosítva a végső győzelmüket. New YorkExcelsior vs. Dallas Fuel: 3-2

San Francisco Shock vs. Boston Uprising

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | San Francisco Shock vs. Boston Uprising | Stage 2 Week 5 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Boston sajnos borzalmasan kezdte a második etapot és egy szép kis vereségsorozatba futottak bele, pár hete azonban magukra találtak és sorra kezdték nyerni a mérkőzéseket. A Shock is mondhatni hasonló cipőben jár, viszont az ő teljesítményük kevésbé volt konzisztens az elmúlt néhány hétben és a meglepetés győzelmeket durva vereségek követték. A találkozó ezen körülmények miatt elég szorosra sikerült és itt is egy izgalmas adok-kapok alakult ki, amiből végül a Boston Uprising jött ki jobban, viszont hozzá kell tenni, hogy a Shock-nak sincs szégyellni valója. San Francisco Shock vs. Boston Uprising: 2-3.

Na de térjünk is rá a ma éjjeli mérkőzésekre, amelyek közép európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek.

  • Seoul Dynasty vs. Florida Mayhem  - 00:00
  • Philadelphia Fusion vs. Los Angeles Valiant - 02:00
  • London Spitfire vs. Shanghai Dragons - 04:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!