Felfedték a TI8 témáját és színvilágát

Felfedték a TI8 témáját és színvilágát

A Valve mindig igyekszik valami új témát és színsémát kitalálni az aktuális The International megjelenítéséhez.

Tavaly a TI7 víz alatti világa sok játékost lenyűgözött. Ezért az alapötletet nem vetették el teljesen, így a TI8-ra egy különleges stílust találtak ki, miután egy Steam Community csoportban felfedték a "földalatti" témát, melynek a kristályzöld lesz a meghatározó színe.


Nagyjából így kell elképzelni ezt a színt

A posztban a Dota 2 közösség művészeit és tartalomkészítőit is meghívták, hogy benyújtsák a tervüket a 2018-as Collector's Cache-hez. A Collector's Cache a The International egyetlen lootboxa, mely kozmetikai tárgyakat és szetteket tartalmaz a kiválasztott hősök számára. A korai bejelentés hatására az alkotók elkezdhetnek dolgozni az ötleteiken és időben elküldhetik a kiadónak. A Collector's Cache csak azok számára volt elérhető, akik megvásárolták a TI Battle Passt az adott évre, ezért valószínűleg idén is ugyanaz lesz, kivéve, ha most a Dota 2 Plust akarják erre felhasználni.

Amellett, hogy a témához tartania kell magát minden művésznek, azt is szeretnék, ha szabadjára engednék a fantáziájukat az alkotók. A műveket a Steam Workshopján keresztül május 13-ig adhatják le.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!