A Hanzo rework április közepén érkezhet a PTR szerverre

A Hanzo rework április közepén érkezhet a PTR szerverre

A Symmetra módosításokra azonban többet kell várni.

Jeff Kaplan gyakran veszi nyakába az Overwatch fórumot, hogy válaszoljon a közösség tagjainak kérdéseire. Most éppen Symmetrával kapcsolatosan érdeklődtek, így erre adott egy picit sejtelmes választ.

Elmondása szerint a csapat jól halad a reworkel, de egyelőre semmilyen specifikus részletet nem árulhat ezzel kapcsolatban. Azért annyit megosztott, hogy a fejlesztő csapat néhány "nagyon drámai változással" próbálkozik. A poszt mellé még egy end game kártyát is csatolt. Ezen az látszik, hogy GGOODMAN 31 játékost teleportált és mindössze a mérkőzés 6 százalékában állt a teleportáló.

Ez egyetlen ilyen kütyüvel elég jó teljesítmény, vajon ez lenne a Symmetra új végső képessége? Ne felejtsük el, hogy Kaplan szerint ezek a módosítások hosszabb időt vesznek igénybe, szóval ez az átdolgozás valamikor a nyáron készülhet el és kerülhet be a játékba.

Nem ő az egyetlen karakter, akivel gondok vannak, hiszen Hanzo is témát szolgáltat már egy ideje, a Blizzard pedig természetesen az ő megítélésén is javítani szeretne. Korábban a játékigazgató elárulta, hogy vele kapcsolatban is felmerült sok lehetőség, viszont ezekből a legtöbbet elvetették. Most viszont úgy tűnik a finishben van a fejlesztés, hiszen április közepén megérkezhet a várva várt update a PTR szerverre.

Egy korábbi Q&A alatt beszélt a japán íjászról, ott például az is elhangzott, hogy egy vízszintes ugrást fog kapni, valamint a Scatter Arrow-ját is lecserélik. Egy úgynevezett Rapid Shot kerül a helyére, amely lehetővé teszi, hogy öt egymást követő nyilat kilőjön. Ráadásul a Sonic Arrow cooldownja rövidebb lesz, viszont a hatósugara kisebb lesz és nem tart majd olyan sokáig. Rá tehát már nem kell olyan sokat várnunk, mint kolléganőjére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!