Túl a 30 millión és még IQ Elite is érkezett

Túl a 30 millión és még IQ Elite is érkezett

A Rainbow elérte a 30 millió regisztrált játékost, de minek köszönhető ez?

A R6S elérte a 30 millió regisztrált tagot, még bőven 1 hónapja. De ez a hír egy kicsit megtévesztő, viszont előbb inkább foglalkozzunk azzal, hogy miért nő olyan gyorsan az r6s. 3 havonta új operation van, mostanában várható egy rakat event is, szóval a tartalomból nincs hiány. De a 30 millió tagot nagyban annak köszönheti a játék, hogy viszonylag sokszor van free weekend.

A steamspy.com adatai szerint, viszont ténylegesen 5 millió ember vette meg a játékot. A R6-ot sokan a CS:GO konkurenciájának tartják, de jobban megnézve, azt 38.6 millió ember vette meg. Szóval a R6-nak még pár évet várnia, ha a nyomdokaiba akar lépni eladás téren. De nagyon jó úton halad efelé. 

Viszont, nem csak azért gyültünk itt össze, hogy a játék potenciált kibeszéljük, hanem azért is, hogy megcsodáljuk az IQ Elite Skinét és megnézzük, mi jött be az új 700 megás update-el.

Ez az IQ skin nagyon jól néz ki, ez a 80-as évek stílus nagyon passzol a karakterhez. De inkább nem húzom az idegeiteket; lentebb megcsodálhatjátok őt az új felszerelésben.

Illetve a 700 megás update behozta a Y3 1.1.0.2-es verziót és javította a hip fire bug-ot (pajzsos karaktereknél félig látható test és no recoil).

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!