A HGC legnépszerűbb hősei

A HGC legnépszerűbb hősei

Az elmúlt két hét adatait vizsgálva íme a legmagasabban választott hősök!

A Blizzard hivatalos versenyét, vagyis a Heroes of The Storm Global Championship Európai Divíziójának elmúlt két hetét vizsgáltuk, főleg azzal a céllal, hogy kiderüljön, mennyit változtatott a profik játékán a 31.2-es, illetve a 31.3-as frissítés. Eközben arra is fény derült, hogy kik a legnépszerűbbek.

Több hősbe is belenyúlt a Blizzard, Sylvanas sínylette meg leginkább

orobeRto | 18/04/12 14:08 Statok: Leoric picit erősebb, Zarya tankosabb lett, Medivh pedig sokkal inkább egyszemélyi védelemre kell összpontosítson mostantól. De nem ezek a legfontosabb változtatások, azokat alább részletezzük! Képességek: Fenix alaptámadása 96-ról 86-ra csökkent. Talents: Plasma Cutter (Q) sebzése 145-ről 135-re csökkent.

Április 6-8. között a legnépszerűbb ötös:

  1. Malfurion és Hanzo (18 alkalommal választották)
  2. Sonya (15 alkalommal választották)
  3. Stukov (12 alkalommal választották)
  4. Genji (11 alkalommal választották)
  5. Diablo, Garrosh, Tassadar, és Thrall (10 alkalommal választották)

Április 13-15. között (a frissítés után) a legnépszerűbb ötös:

  1. Malfurion (18 alkalommal választották)
  2. Hanzo (16 alkalommal választották)
  3. Blaze és Garrosh (12 alkalommal választották)
  4. Stukov és Fenix(11 alkalommal választották)
  5. Thrall (9 alkalommal választották)

Malfurion valamint Hanzo szinte minden mérkőzésen jelen van. Sonya, Tassadar, Diablo, Genji választása viszont elég nagyon zuhant. Fenix jóval többet került játékba, ami köszönhető a kapott nerfjének, így nem tiltják ki annyiszor ahányszor csak lehet. Garrosh népszerűsége picivel emelkedett, hozzá pedig Blaze is csatlakozott!

Az szövegre kattintva megtekinthetitek az adatok, ami alapján dolgoztunk. Egyébként az első hét statisztikái alapján –amit itt találtok meg még Genji vezetett magasan, őt pedig Greymane követte. Harmadik helyen Hanzo volt, aki azóta is tartja a TOP3-as státuszát. Érdekes, hogy Malfurion csupán a 20. leglépszerűbb hős volt, ő is jócskán javított az arányain.

Ne feledjétek, most hétvégén zárul a HGC alapszakasza, utána pedig a rájátszás következik! A közvetítést a Blizzard hivatalos HoTS csatornáján követhetitek nyomon!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!