Hirdetés

Remekül korrigált IceFrog a 7.13b jelű patch-el

TZeus | 18/04/16 11:45
Cikk mentése

Nincs azzal semmi baj, ha kapnak az erő hősök egy kis szeretet, azonban a legutóbbi frissítéssel egy kicsit elszálltak.

Hirdetés

Már első ránézésre is érezhető volt, hogy az STR hősök túl nagy előnyt kaptak, az INT csoportba tartozók pedig visszaestek egy cseppet.

A Valve nem is teketóriázott sokat, a 7.13 mellé meg is érkezett a B jelű tapasz. Az újabb frissítés azt a célt hivatott szolgálni, hogy egy kicsit finomítson a jelenlegi helyzeten, miszerint a Strenghtes hősök egy kicsit elszálltak, az Inteseknek pedig nehezebb dolguk volt. Ez a csöpp patch nem tartalmaz sok mindent, de annál fontosabb sorokat olvashatunk:

  • A Strength hősök alap mozgási sebességét 5-el csökkentették
  • A Strength hősök alap páncélzatát (armor) 1-el csökkentették (kivéve Doom, Io, Lycan, Phoenix, Timbersaw, Tiny - nekik eddig sem volt 0-ától több)
  • Az Intes hősök alap Strenght attribútomát 2-vel növelték (kivéve OD, Tinker, Bane)
  • A következő hősök Strenght-je szintenként 0.3-al nő ezek után: Dark Seer, Death Prophet, Ember Spirit, Leshrac, Nature's Prophet, Necrophos, Pugna, Queen of Pain, Ursa and Visage

A Dota 2 profi közössége jelenleg rengeteg versenyen vesz részt, hiszen rendesen meg van tömve a naptár Minor és Major tornákkal. Bőven van lehetőség tehát az összes ilyen módosítást kipróbálni és tesztelni. A legfontosabb azonban az, hogy minden egyes patchet rögtön korrigálni lehet a 2 hetes periódusnak köszönhetően.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?