Hirdetés

Pofásabb karrierprofilt tervezett egy rajongó

TZeus | 18/04/16 11:47
Cikk mentése

Átláthatóbb lett az új képernyő és sokkal több információt olvashatnánk ki belőle.

Hirdetés

Egy jó játék tömérdek órára képes beszippantani az embert, így sokszor észre sem venni, hogy a nappalból éjszaka, az éjszakából pedig nappal lesz. A mérkőzések izgalma, a hősök sokszínűsége és a változatos pályák bizony sok tanulnivalót adnak a játékosnak. A gyakorlás ezért elengedhetetlen, ha az ember fejlődni akar. Emellett az is fontos, hogy ráleljünk a játékon belül a remek statisztikákra, mely visszajelzést adhat a teljesítményünkről.


Ez a jelenlegi képernyő

A Career Profile, amely néhány kattintással felfed számunkra bizonyos adatokat sok esetben nagy segítség, viszont vannak azért olyanok, akik szerint nem feltétlenül kielégítő ez a menüpont a játékban. Itt találjuk a fejlődés, statisztika, eredmények és a player ikonok fület is.

Egy Reddit felhasználó úgy érezte, hogy sokkal pofásabbra és információdúsabbra lehetne átformálni ezt az oldalt.

"Szerettem volna bemutatni a többi játékosnak az ötletemet egy új karrierprofil kinézetről, hogy jobb bepillantást nyerjenek a játékbeli teljesítményükbe."

Miután a profil minden percben frissítésre kerül, ezért minden meccs után ellenőrizhetjük miként is játszottunk, és minél több statot érhetnénk el, annál jobban láthatnánk, mivel vagyunk a legjobbak és miben kell még fejlődnünk. Nektek, hogy tetszene?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?