Hirdetés

Pofásabb karrierprofilt tervezett egy rajongó

Átláthatóbb lett az új képernyő és sokkal több információt olvashatnánk ki belőle.

Hirdetés

Egy jó játék tömérdek órára képes beszippantani az embert, így sokszor észre sem venni, hogy a nappalból éjszaka, az éjszakából pedig nappal lesz. A mérkőzések izgalma, a hősök sokszínűsége és a változatos pályák bizony sok tanulnivalót adnak a játékosnak. A gyakorlás ezért elengedhetetlen, ha az ember fejlődni akar. Emellett az is fontos, hogy ráleljünk a játékon belül a remek statisztikákra, mely visszajelzést adhat a teljesítményünkről.


Ez a jelenlegi képernyő

A Career Profile, amely néhány kattintással felfed számunkra bizonyos adatokat sok esetben nagy segítség, viszont vannak azért olyanok, akik szerint nem feltétlenül kielégítő ez a menüpont a játékban. Itt találjuk a fejlődés, statisztika, eredmények és a player ikonok fület is.

Egy Reddit felhasználó úgy érezte, hogy sokkal pofásabbra és információdúsabbra lehetne átformálni ezt az oldalt.

"Szerettem volna bemutatni a többi játékosnak az ötletemet egy új karrierprofil kinézetről, hogy jobb bepillantást nyerjenek a játékbeli teljesítményükbe."

Miután a profil minden percben frissítésre kerül, ezért minden meccs után ellenőrizhetjük miként is játszottunk, és minél több statot érhetnénk el, annál jobban láthatnánk, mivel vagyunk a legjobbak és miben kell még fejlődnünk. Nektek, hogy tetszene?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?