Los Angeles-i leszámolással kezd ma az Overwatch League

Los Angeles-i leszámolással kezd ma az Overwatch League

Az aktuális erőviszonyok alapján a Gladiators vs. Valiant igencsak izgalmasnak ígérkezik majd.

Minőségi szempontból egyértelműen kijelenthető, hogy az Overwatch League harmadik etapja messze felülmúlja eddig az előző kettőt, mivel a csapatok közti erőkülönbségek folyamatosan változnak, a koreai csapatok dominanciája abszolút hanyatlóban van és a mérkőzések nagy része már nem 4-0-ás kivégzés, hanem szoros, ötödik pályáig elmenő vérre menő küzdelem. Természetesen drámából sincs hiány, legutóbb például a rendkívül peches szériában lévő Dallas Fuel vált meg Rascal-tól, illetve a vezetőedző kyky-tól. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni. 

A Dallas Fuel kirúgta Rascal-t és a vezetőedző Kyky-t

Uacute;gy tűnik, hogy a tulajdonosok drasztikus lépésekkel reagálnak a csapat sikertelenségére.

Na de vágjunk is bele az előttünk álló küzdelmekbe és első körben az ESPN aktuális erősorrendjét szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Amint látjátok, az első két helyen nem történt változás és a New York Excelsior és a Philadelphia Fusion is stagnál, viszont a mögöttük lévő mezőny hétről hétre másként alakul. A Boston Uprising például konzisztens teljesítményének köszönhetően folyamatosan lépdel felfelé, míg a London Spitfire egyre hátrébb szorul. A Top5-ben régi-új belépőkét megjelent a Houston Outlaws, helyet cserélve a Valiant csapatával, illetve a Gladiators-nak is sikerült két helyet javulnia. Az alsó szekcióban nem nagyon történt változás, egyedül a Seoul Dynasty gyengülése kirívó és talán a Dallas Fuel utolsó előtti helye. Az ESPN egyébként ezen a héten videó formájában is összefoglalta a csapatok erőviszonyait, ha kíváncsiak vagytok rá, az alábbiakban tudjátok megtekinteni.

  1. New York Excelsior (-)
  2. Philadelphia Fusion (-)
  3. Boston Uprising (+1)
  4. London Spitfire (-1)
  5. Houston Outlaws (+1)
  6. Los Angeles Valiant (-1)
  7. Los Angeles Gladiators (+2)
  8. Seoul Dynasty (-1)
  9. San Francisco Shock (-1)
  10. Florida Mayhem (-)
  11. Dallas Fuel (-)
  12. Shanghai Dragons (-)

Szokásukhoz híven egyébként a harmadik hét meccsiről az elemzők és a kommentátorok is elmondták véleményüket a Watchpoint legújabb részében. Ha kíváncsiak vagytok rá, az alábbi videóban tudjátok megtekinteni. 

A ma esti mérkőzések közép-európai idő szerint az alábbi időpontokkor kezdődnek:

  • Los Angeles Gladiators vs. Los Angeles Valiant - 01:00
  • Dallas Fuel vs. San Francisco Shock  - 03:00
  • Shanghai Dragons vs. Seoul Dynasty - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!