Megérkeztek a személyre szabható Overwatch League mezek!

Megérkeztek a személyre szabható Overwatch League mezek!

A saját névvel ellátott csapatpólókért azonban jócskán a zsebünkbe kell nyúlnunk. 

Ha emlékeztek még, az Overwatch League előszezonjának indulásával nagyjából egy időben a Blizzard bejelentette a hivatalos merchandise termékeit is és ennek keretén belül elérhetővé váltak a csapatok hivatalos mezei is. Első körben sajnos csak jelöletlen mezeket lehetett rendelni a Blizzard Shop-ból, idővel azonban elérhetővé váltak a játékosok nevével ellátott darabok is. Ha kíváncsiak vagytok a termékek listájára, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni.

Érkeznek a csapatmezek és a további merchandising a Blizzard jóvoltából

A hivatalos Overwatch League termékek december 6-ától kerülnek forgalomba.

A termékek alapvetően egyébként bejöttek a nagyközönségnek és a közösségi médiában, főként Twitteren nem telik úgy el nap, hogy valamilyen rajongó frissen beszerzett mezét ne osztaná meg egy csapat vagy játékos. Sok fan azonban elégedetlen volt a felhozatallal és a fórumokon időről időre arról lehetett olvasni, hogy egyedi mezt szeretnének rendelni, amin a saját nevük szerepel. Nos a várakozásnak most vége, ugyanis nemrég a versenysorozat hivatalos partnere, az intotheam.com elérhetővé tette a személyre szabható mezeket. Az új kollekció hazai és idegenbeli példányban is rendelhető, ráadásul a nevünk mellett egyedi számot is kérhetünk rá, viszont 30 dollárral drágább, mint a játékosok másolatai. 

Összességében rengeteg rajongó álma vált ezzel valóra és a felár ellenére is egy remek ajánlatról van szó. Én már erősen gondolkodom rajta, hogy az EFFECT mez helyett inkább egy saját nicknévvel ellátott példányt szerzek majd be. 

Nektek egyébként melyik tetszik jobban, a játékos nevével ellátott vagy az egyedi mez?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!