Ingyenes lett a Darwin Project!

Ingyenes lett a Darwin Project!

Az utóbbi idők egyik legjobb túlélőjátékát mostantól ingyen nyomhatod.

Még március derekán meséltünk nektek a Scavenger Studios egyedi battle royale játékáról, amivel kapcsolatban tegnap jött a jó hír, hogy a fejlesztőcsapat ingyenessé tette a Windows-os változatát, így Steam-en keresztül bárki kipróbálhatja. Valószínűleg azért is hozhatták meg ezt a lépést, mert ők is látják, hogy a Fortnite a maga free to play modelljével milyen messzire tudott jutni, valamint hogy egyre csak szaporodnak az új versenytársak és már a nagyobb játékok is hasonló módokkal érkeznek. 


A bejelentéskor elmondták, hogy szeretnének minél több játékost elérni, amit azért is tartanak fontosnak, hogy az összes régióban minél gyorsabban találhassanak ellenfeleket maguknak a felhasználók. Az XBOX-os változatról egyelőre nem nyilatkoztak, de valószínűleg hamarosan azt is ingyenessé fogják tenni. 

Aki pedig már megvette a játékot –ahogy jómagam is–, annak sem kell búsulnia, hiszen ugyan a 15 eurós vételárat nem kapja vissza, ellenben április 24-ig rengeteg extra tárgyat és kozmetikai cuccot fog kapni. Ugyanakkor a fejlesztőcsapat megígérte, hogy sem most, sem a jövőben nem fognak olyan itemeket csinálni, amik bármilyen hatással lennének a játékmenetre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!