Solo Roshan kill a'la hatos szintű Visage

Solo Roshan kill a'la hatos szintű Visage

Visage egyenesen két szárnyas fejvadásszal rendelkezik, Roshan pedig tehetetlen egyelőre.

Roshan mindig egy központi figura volt a Dota 2 mérkőzések alatt. Akadt néhány olyan hős, amelyik egy bizonyos szint felett vagy egy tárgy megszerzését követően képes volt, illetve még mindig képes megölni egyedül a pálya legnagyobb fenevadát.

Csak, hogy néhány bátor és erős karaktert említsek –felsorolni az összeset nem fogom most–, akik szembe tudnak szállni egyedül is Roshannal: Ursa, Lycan, Huskar.

Segítség nélkül Intes hősök erre még sosem voltam képesek. Egészen mostanáig, hiszen ilyen egyszerűen nem lehet likvidálni, az tuti. Visage a hatodik szintnél 2 Familiar-t idéz meg, akik onnantól vakon követik az utasításainkat. Korábban is akadt már rá példa, hogy valaha megpróbálta valaki ezekkel a kismadarakkal lezúzni Roshant, mindenesetre most 2 perc alatt ez újra megoldható.

Nincs más teendőnk, ezt kapjátok ki, megtámadni a 2 segéddel Roshant és várni, hogy kiessen a szájából az Aegis. Redditen igyekeztek ezt a posztot downvoteolni és láthatlanná tenni, de előbb-utóbb a Valve is ki fogja javítani ezt a hibát. Kérdés azonban, hogy tényleg gondot jelent-e ez vagy rendeltetésszerűen működik a dolog. Ti kipróbáltátok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!