Lengyelországban rendezik az EU és NA Contenders döntőjét!

Lengyelországban rendezik az EU és NA Contenders döntőjét!

Közel egy év után ismét Overwatch LAN-t rendeznek az öreg kontinensen. 

Ha emlékeztek még, tavaly ősszel az Észak-Amerikai és Európai Contenders döntőit a frissen átadott Blizzard Arénában rendezték a kaliforniai Burbank-ben, tesztelve a technikát és a helyszínt, még az Overwatch League indulása előtt. Előzetesen sokan arra számítottak, hogy a jelenleg futó Contenders versenysorozatok döntőit is ugyanott tartják majd, nemrég azonban a Blizzard bejelentette az Overwatch League honlapján keresztül, hogy a két kontinens nagy döntőjét az öreg kontinensen, pontosabban mondva a lengyelországi Alverina Planet rendezvényközpontban rendezik majd. A küzdelmekre május 12. kerül majd sor, és az érdeklődők már meg is rendelhetik jegyeiket az eseményre.

Overwatch Path to Pro on Twitter

Traveling to Poland. Information on teams, talent, schedule, and more for the Contenders Europe and North America Playoffs: https://t.co/h0Iud2eaDX

Európából egyébként a British Hurricane, a CIS Hope, az Angry Titans, illetve a címvédő Tem Gigantti jutott le a Lan eseményre, a tengerentúlról pedig a Toronto Esports, az EnVision, a Fusion University és az OpTic Academy. A tét nem kicsi, hiszen az első helyezett 30 ezer dollárt, a második 12,450, míg a harmadik negyedik helyezett 7575 dollárral lesz gazdagabb.  Érdekesség, hogy a régiós meccsek után a két győztest összeeresztik majd a szervezők, hogy kiderüljön, melyik a legjobb Tier2 csapat a két kontinensen. A mérkőzéseket természetesen közvetíteni is fogják a versenysorozat hivatalos Twitch csatornáján, a kommentátorok és elemzők pedig Sam "TechGirl" Wright, Derry "Dezachu" Holt, Thomas "Tridd" Underwood, Harry "Legday" Pollitt Jack "Jaws" Wright Európából,  a tengerentúli stábból pedig Andrew "ZP" Rush, illetve James "Jamerson" Lee lesznek.

Azok számára, akik idegenkednek a nemzetközi kaszttól jó hírünk van, ugyanis a The War Room és stábja magyar nyelven fogja közvetíteni a mérkőzéseket a Twitch csatornájukon,  a kommentátorok pedig Drakolych és BugBeaR lesznek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!