Egy kazah művész Disney dizájnt adott a Dota 2-es hősöknek

Egy kazah művész Disney dizájnt adott a Dota 2-es hősöknek

Van akinek bejön, van akinek nem a Disney látványvilága, de Dota 2-ben egészen jól mutatnak a karakterek így.

A játékoknál a látványvilág - ha tetszik, ha nem - hihetetlenül fontos. Nem csak azért, mert az ember eldobhatja az agyát egy-egy grafika láttán, hanem azért is mert, ha megfogja az embert a világ hangulata és kinézete, akkor bizony hosszú órákra beszippanthatja pusztán a látvány. Nyílván nem elég erre építeni egy játéknál és nem kell überbrutál jól kinéznie valaminek, hogy elnyerje valaki tetszését, de érdemes odafigyelni rá.

A karakterek még mielőtt a pályára kerülnek a Dota 2-ben, bizony megjelennek papíron is. Sokszor több változtatot is lerajzolnak, hogy lássák melyik lehet az igazán nyerő verzió. Egy kazah művész most a játékban megjelenő hősökből jó néhányat a Disney képére formált, többek között a Windrunnert, Vengeful Spiritet is. Az úriember a Banner Saga 2-n is dolgozott, ami nem véletlen, hiszen a Stoic Studio munkatársa. Szabadidejében is szivesen illusztrál 2D-ben. Íme a Dota 2-es remekművei:


A galériában az összes képet megtekinthetitek

Személy szerint nekem nagyon bejönnek ezek a képek, kiváncsi lennék miként mutatna a játékban, bár erre nem lesz esély, de kitudja, a jövőben hátha ihletet kapnak a szettekhez az ő műveiből is emberek.

A művész további alkotásai!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!