Egy titkosított dokumentum újabb infót árul el a Talon gonoszairól

Egy titkosított dokumentum újabb infót árul el a Talon gonoszairól

A kiadó felfedett néhány újabb részletet a sztorival kapcsolatban, persze furmányosan, a velencei küldetéssel kapcsolatban.

Az Overwatch Archives esemény még mindig zajlik a játékban néhány napig, viszont a Blizzard nemrégiben kiadott néhány új információt a küldetésről. Ugye az alapja a Retribution megbízás volt (brawl pálya), melyben a Blackwatch legénysége a Talon velencei székhelyére látogatott.

A terv az volt, hogy "kiszabadítsanak" egy Talon főnököt, Antonio Bartalotti-t, de a Blackwatch egyik ügynöke Gabriel Reyes (Reaper) végül megölte a gonosztevőt. A titkosított bevetés az archívumok között tehát a velencei eseményekről - a csapatok beszivárgásától az ellenség likvidálásáról - szól. Minden, ami ott történt az megtalálható az aktában, bizonyos szavak viszont ki vannak húzva. Emellett van néhány információ az ismert Talon munkatársakról is, mint például Vialli, Maximilien és Akinjide Adeyemi (ő ugye Doomfist, csak azelőtt, akit most ismerünk). Az utolsó oldalon van egy név elsötétítve, így nem tisztázott, ki is lehet ő pontosan . Egy másik név is ki lett húzva, de ezúttal egy Blackwatch ügynökről van szó, aki "biztosította a pozícióját". Lehetséges, hogy ő az az ügynök, aki kimentette a csapatot, de ez egyelőre csak spekuláció. A dokumentum utolsó lapja a Talon ügynökeinek további listáját tárja fel, beleértve a szimpla katonákat, a végrehajtókat, a gyilkosokat, a mesterlövészeket és a heavy assault egységeket. Mondhatni, hogy ezek a Talon belső működésének intim részletei.

Igazából nem sok új információ található a fájlokban, de megerősíti az esemény néhány adatát. A Talonnak nagyon erős és durva egységei vannak, amelyek közül sokan "genetikai és kibernetikus fejlesztéseket" tartalmaznak. Hasonlóképpen tudjuk meg azt is belőle, hogy a Blackwatch-ot felfüggesztették, de ugye az egyértelmű, hogy a Black Ops szervezet valamilyen formában nagyjából egy évvel később a Overwatch Uprising-ben is részt vett.

Ismerve a Blizzardot, valószínűleg lesz még néhány utalás a jövőben a sztoriszálat illetően. Vajon a névtelen Blackwatch ügynök egy új potenciális hős? Mi a helyzet az feketével áthúzott Talon tagjaival? Vagy tulajdonképpen csak újabb részletek hiányoznak az Overwatch Archives eseményéből?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!