AKM elfogadta az általa inspirált Genji mémet

AKM elfogadta az általa inspirált Genji mémet

A Dallas Fuel játékosa ráadásul mértékegységként használta az All Access Pass AMA-ja közben.

Ha emlékeztek még, előző héten a Dallas Fuel játékosának,  Dylan "aKm" Bignet-nek 3 perc 45 másodpercig tartott az, hogy összeszedjen egy Dragonblade-et Genji-vel, miközben a San Francisco Shock ellen próbálták megszerezni az első pontot Temple of Anubis-on. Ez még annak ellenére is különösen vicces, hogy a játékos alapból hitscan, nem pedig projectile DPS és a mérkőzés után azonnal meg is indult a mémgyár, ami jobbnál jobb anyagokkal figurázta ki az esetet. A jelenség idővel azonban túlnőtt a közösségi médián és a reddit posztokon és a koreai Contenders kommentátora, Seth "Achilios" King élő adásban használta a mémet, mint mértékegységet (ekkora brutalitást mondjuk nem vártam volna maximum Christopher "MonteCristo" Mykles-tól - a szerk


A beszólás egyébként csak tovább terjesztette a mémet és a Dallas Fuel meccsek alatt folyamatosan pörögnek a témával foglalkozó copypasta-k, illetve beszólások. A jelenségről természetesen maga AKM is értesült, ráadásul nem sértődött be a dolgon, hanem igen éretten reagálja le, legalábbis ez derült ki az All Access Pass előfizetőknek tartott tegnapi AMA-jából, ahol ő is mértékegységként használta az "AKM Blade-et".


Jó látni egyébként, hogy AKM ekkora öniróniával rendelkezik, ami nagy szó annak tekintetében, hogy miként viselkedett mondjuk tavaly ilyenkor. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!