Lazán indult az Overwatch League harmadik etapjának negyedik hete

Lazán indult az Overwatch League harmadik etapjának negyedik hete

A Houston Outlaws viszont úgy tűnik, hogy kezdi összeszedni magát. 

Az Overwatch League harmadik etapjának végéhez közeledve még mindig elég nyílt a rájátszásért folyó küzdelem és nyoma sincs a koreai csapatok dominanciájának. A versenysorozat aktuális erőviszonyaival és a negyedik hét küzdelmeivel előző cikkünkben már foglalkoztunk, ha kíváncsiak vagytok az összefoglalónkra az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni. 

Ezen a héten is drámai meccsek várnak ránk az Overwatch League-ben

Vajon tovább folytatódik a Dallas Fuel és a Shanghai Dragons mélyrepülése?

Sajnos az első nap programja nem ígérkezett olyan izgalmasnak, mint szerettük volna, mivel számítani lehetett rá, hogy két mérkőzésen egyértelmű győzelem születik majd. Szerencsére azért a Valiant vs. Outlaws tartogatott némi izgalmat és meglepetést a nézők számára, de nem is húznám tovább az időtöket, lássuk az eredményeket!

Boston Uprising vs. Shanghai Dragons

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Shanghai Dragons vs. Boston Uprising | Stage 3 Week 4 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Igazából egyre nehezebb helyzetben érzem magam minden Shanghai Dragons meccs beszámolójánál, mivel a csapatról előre elkönyvelhető, hogy ki fognak kapni. Nos a tegnapi meccs sem alakult máshogy és a Boston az első három pályán játszi könnyedséggel megszerezte a győzelmet, tovább erősítve esélyeiket a rájátszásba való bejutásra. Szegény sárkányok ugyan el tudtak hozni egy becsületpontot Route 66-on, egyszerűen továbbra sem versenyképesek a ligában. Shanghai Dragons vs. Boston Uprising: 1-3.

Los Angeles Valiant vs. Houston Outlaws

Nézd meg OverwatchLeague Full Match | Los Angeles Valiant vs. Houston Outlaws Stage 3 Week 4 Day 1 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az előzetes mérlegek alapján a Los Angeles jóval esélyesebbnek számított, azonban a Houston köszönte szépen nem kért a papírformából és javuló tendenciájukat ezen a mérkőzésen is folytatták és az első három pályát behúzva meglepetésre meg is nyerték a mérkőzést. A Valiant ezzel megszerezte második vereségét az etapban és ugyan még továbbra is a harmadik helyen szerepelnek, a tegnapi teljesítményük aggodalomra adhat okot a rajongóik számára. Los Angeles Valiant vs. Houston Outlaws: 1-3.

Dallas Fuel vs. Florida Mayhem

Nézd meg OverwatchLeague Inaugural Season | Stage 3 Week 4 Day_1_2 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Dallas Fuel lassan ott tart, mint a Shanghai Dragons és egyre mélyebbre süllyednek magukhoz képest. Ugyan a Mayhem nem tartozik jelenleg a liga erősebb csapatai közé. elkönyvelhető volt a győzelmük, főleg úgy, hogy EFFECT hivatalosan is kiégett a Dallasból és visszautazott Koreába, hogy össze tudja szedni magát, ráadásul Slasher jelentése alapján vissza sem tér a Stage 4 kezdetéig, szóval csodálkoznánk, hogy ha a maradék három mérkőzéséből akár egyet is megnyernének a Texasiak. A mérkőzés egyébként már az első három pályán el is dőlt a Florida javára, bár nehéz megállapítani, hogy ők játszottak jól, vagy a Fuel ennyire rosszul. Dallas Fuel vs. Florida Mayhem: 1-3.

A ma esti mérkőzések közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban lesznek:

  • Los Angeles Gladiators vs. London Spitfire - 01:00
  • San Francisco Shock vs. New York Excelsior - 03:00
  • Seoul Dynasty vs. Philadelphia Fusion- 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!