Játssz előbb a Shadow of the Tomb Raiderrel!

Játssz előbb a Shadow of the Tomb Raiderrel!

Megmutatjuk, hogy hogyan játszhatsz hamarabb Lara Croft legújabb kalandjával. 

Úgy néz ki, hogy a Square Enix igencsak megtolta azt a bizonyos marketingszekeret, ugyanis folyamatosan jönnek az újdonsült információk a szeptemberben érkező Shadow of the Tomb Raiderrel kapcsolatban. Pár napja megkaptuk a játék első hivatalos előzetesét, majd utána számtalan részletet tudtunk meg a történettel kapcsolatban, most meg az derült ki, hogy milyen változatokban lehet majd kapni Lara legújabb kalandját és azzal mennyivel hamarabb játszhatunk majd. 

Az előrendelők több szempontból is jól fognak járni, hiszen teljesen mindegy, hogy melyik verzióra ruháznak be, mivel bármelyik megvásárlásával 2 nappal hamarabb kezdhetik el a legújabb Tomb Raidert. Bőven lehet majd válogatni is, ugyanis három változattal készülnek, amik között mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. 

Deluxe Digital Edition megvásárlásával az alapjátékot kapjuk majd meg, illetve egy új ruhát és fegyvert, valamint a játék hivatalos soundtrackjét. A következő szintnek számító Croft Edition az előbb felsoroltakon túl további új felszereléseket fog adni, de egyúttal tartalmazza a season pass-t is. Természetesen gondoltak a gyűjtőkre is, így az Ultimate Version bezsákolásával a Croft Edition tartalmain túl kapunk majd egy egyedi szobrot, zseblámpát és egy sörnyitót is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!