Újabb infókat kaptunk a Call of Duty: Black Ops 4-ről

Újabb infókat kaptunk a Call of Duty: Black Ops 4-ről

Szépen lassan adagolják a széria legújabb részével kapcsolatos részleteket. 

Fellélegezhetnek a Call of Duty rajongói, ugyanis már csak kevesebb mint két hét van a legújabb rész hivatalos bemutatásáig. Útközben megtudtuk, hogy nagy eséllyel visszatér a jó öreg Pick 10 rendszer, most pedig arra derült fény, hogy egy újabb régi ismerős biztosan szerepelni fog a legújabb CoD-epizódban, hiszen a passzív képességek újra tiszteletüket teszik a harctéren. 

Akik játszottak már a Modern Warfare vonulat bármelyik részével, azok tudják, hogy mennyire hasznosak tudnak lenni ezek a skillek, mivel a segítségükkel még jobban testre tudjuk szabni saját karakterünket. A képekből arra következtethetünk, hogy lesz egy olyan, ami a magasba mászásunkat fogja boostolni, a másik a tárazásunkat fogja felgyorsítani, a hiéna egyelőre csak aranyosan fest, míg az utolsó pedig a mozgási sebességünket fogja megnövelni

Ezek mellett biztosak lehetünk abban, hogy még sokkal több képesség lesz elérhető a végleges játékban, viszont arra rendkívül jó ez a pár darab is, hogy elhúzza a mézesmadzagot a rajongók előtt. További infómorzsákat biztosan fogunk még kapni, de a legtöbbet majd csak május 17-én a Call of Duty Black Ops 4 hivatalos bemutatóján tudhatunk meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!