New York városában tartják majd az Overwatch League döntőjét

A július 27-28 között rendezett eseménynek pedig a Barclays Center ad otthont. 

Az Overwatch League jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti és a Stage 4 indulásáig még egy hetet kell várnunk. A versenysorozat körül azonban soha nem áll meg az élet és nemrég a Blizzard bejelentette, hogy az első szezon nagy döntőjét New Yorkban (pontosítva a Brooklynban található) 19 ezer néző befogadására alkalmas Barclays Center-ben rendezik majd. 

A bejelentésben egyébként a stúdió azt is elárulta, hogy a szezon rájátszását Július 11 és 21 között rendezik a Los Angeles-i Blizzard Arénában, ahová a szabályok szerint a két divízió két legjobb csapata, illetve az őket követő négy legjobb eredménnyel rendelkező alakulat kerül majd be. A rájátszás két legjobb gárdája Július 27 és 28 között találkozik majd New Yorkban, az összecsapások formátuma pedig alapján pedig az viheti majd haza az 1 millió dolláros fődíjat, aki megnyer két Bo5 szériát. 

A leleplezés kapcsán megszólalt az Overwatch League biztosa, azaz Nate Nanzer is és azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy alapvetően két kritériummal kerestek helyszínt a döntő számára: "Egy globális metropoliszban szerettük volna tartani a versenyt, illetve egy világszínvonalú épületben". Mindemellett azt is hozzátette, hogy döntésüknek semmi köze a New York Excelsior sikereihez és ahhoz, hogy már biztosan ott lesznek a szezonvégi rájátszásban. 

Jegyeket a rájátszásra május 10-től lehet vásárolni AXS.com-on, a döntőre pedig május 18-tól lehet megváltani a belépőket a Ticketmaster illetve a Barclays Center oldalán. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Picture: www.brooklynse.com

Kövess Minket!