Eddig hatalmas siker a Blizzard Pink Mercy jótékonysági kampánya

Eddig hatalmas siker a Blizzard Pink Mercy jótékonysági kampánya

Tegnap például több mint 27 ezer dollárt gyűjtöttek Cuppcaake streamje alatt. 

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard bejelentette, hogy összefogva a Breast Cancer Research Foundation-nel egy jótékonysági kampányt kezd, melynek keretén belül a Pink Mercy skin bekerült a játékba. A hőskinézetet 15 euróért vásárolhatjuk meg május 21-ig a battle.net shopban, a befolyt összeg pedig teljes mértékben a szervezethez kerül, továbbá a stúdió plusz 250 ezer dollárral is beszállt a kampányba. 

A skin mellett természetesen egyéb Pink Mercy kozmetikumok is bekerültek a játékba, amik vagy bejelentkezéssel, vagy Twitch Droppal szerezhetőek meg. A droppok megszerzéséhez természetesen össze kell kötnünk a Battle.net és Twitch fiókunkat, továbbá előre meghatározott ideig kell néznünk a kampányban részt vevő streamerek közvetítését. Tegnap például Cuppcaake volt a soros és 12 órányi adása alatt a nézők több mint 27 ezer dollárt gyűjtöttek össze a mellrák kutatásával foglalkozó szervezet számára.

cυppcaaĸe on Twitter

WHAT AN INCREDIBLE DAY! We raised $27,714.89 in 12 hours for @BCRFcure!! Thank you so much @PlayOverwatch for this incredible event! Thank you everyone who contributed today! I love you all! #overwatch #twitch #bcrf

Természetesen a mai nap folyamán is van jótékonysági stream, ezúttal pedig a koreai Runaway csapat nem hivatalos anyukája,  Lee "Flowervin" Hyuna szolgáltatja a műsort. A közvetítést egyébként majdnem 40 ezren nézik a cikk írása közben.


Sajnos azonban a kampányt egy dolog mégis beárnyékolja, ugyanis nemrég egy redditor felfedezte, hogy ha Playstation-nél szeretnénk megvásárolni a Pink Mercy skint, akkor a Sony behúzza az összeg 22%-át. Xbox-on mindez szerencsére nem fenyeget, és a megvásárolt hőskinézetek teljes ára az alapítványhoz kerül. 

Összességében jó látni, hogy a közösség ennyire össze tudott fogni egy jó ügy érdekében. Ha ti is szeretnétek támogatni a mellrák kutatással foglalkozó szervezetet, akkor a Pink Mercy-t a battle-net shopban tudjátok megvásárolni, továbbá ezen a linken megtaláljátok azokat a közvetítéseket; amik részt vesznek a jótékonysági megmozdulásban és minden hozzájuk érkezett adomány vagy cheer egyenesen a Breast Cancer Research Foundation-hoz érkezik. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!