A Star Wars lehet a Fortnite következő crossoverje?

A Star Wars lehet a Fortnite következő crossoverje?

Több, mint valószínű, hogy a Marvel és a Fortnite Crossoverje nem az utolsó együttműködés volt, de elképzelhető, hogy a Star Wars lesz a következő?

Ismét csak be kell vallanunk, hogy a Fortnite szinte páratlan ismertségre tett szert a mainstream médiában is és jelenleg a világ egyik legsikeresebb játéka, rengeteg játékossal és folyamatosan újdonságokkal, amiből a legutóbbi nem más volt, mint a Marvel és a Fortnite crossoverje, amivel Thanos bekerült a Fortnite világába is. Természetesen már akkor elmondták az Avangers készítői és az Epic CEO-ja is, hogy ez leginkább azért jöhetett létre, mert mindketten végtelenül tisztelik egymás munkáját.

Holnaptól bekerül Thanos a játékba

Az őrült Titán hamarosan megérkezik a Fortnite-ba is.

Mint azt észrevehettük Avengers-ös skinek nem kerültek be a játékba és ez valószínűleg nem véletlen, hiszen komoly üzleti kockázattal és tárgyalásokkal járna mindkét cégnek, amitől inkább megkímélték magukat és csak egy hétig láthatjuk és játszhatjuk a Titánt a játékban. Amit viszont az LTM-en túl elért a Fortnite és az Epic Games az az, hogy mostantól az Avangers és a Marvel sokkal nyitottabb lesz a tárgyalásokra és akár más univerzumok is megjelenhetnek a játékban. Ha tetszik, ha nem azt is be kell látni, hogy jelenleg a szuperhősös filmek és főleg a Marvel az egyik leghíresebb filmsorozat a világon és pénzügyi gondjaik már biztos, hogy nem lesznek a következő évekre sem. De ki, vagy mi lehet még a Fortnite listáján, akiért megőrülnének a rajongók?

Valószínűleg a Star Wars franchise, hiszen az Avangers és a Star Wars is a Disney tulajdonában áll, akik ugyanúgy rábólintottak az Epic Games és a Marvel közreműködésére. Azt szinte bizton állíthatjuk, hogy az Avangers nem az utolsó crossover volt a játék történelmében. A Star Wars, azért is került fel az esélyesek listájára, mert a SW legújabb spin-off-ja a "Solo: Egy Star Wars történet" május 25-én érkezik a mozikba. Nemrégiben pedig az is kiderült, hogy nem az ufók vagy a szuperhősök a negyedik szezon témája, hanem a filmek és a mozi világa, amibe egy ekkora filmsorozat, mint a Star Wars könnyedén beillik. Természetesen itt is csak egy LTM-ről lenne szó, hiszen a skinek megint csak komoly üzleti kérdéseket hoznának.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a Disney szereti rövid pórázon tartani a Star Wars franchise-t és lehet nem engedné meg, hogy egy hasonló dolog készüljön, mint amit az Avangers kapott. Úgy éreznék, hogy csorbát ejtene a karakterek becsületén, ha éppen Darth Vader-t vagy Kylo Ren-t látnánk egy boogie bomb miatt táncolni, miközben Yoda éppen a popcornját eszi. Ettől függetlenül láttunk már ennél furább crossovereket is, így a reményünk egy ideig még megmaradhat.

Zárásként pedig érdemes hozzátenni, hogy a Star Wars-nak már vannak külön játékai, amit az EA készített el több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel, így nekik is lenne beleszólásuk a dologba. De mivel csak egy pár hetes megállapodásról lenne szó, valószínűleg nem akadályoznák meg az üzletet, főleg akkor, ha a vezetőség szerint a Fortnite még az ő boltjuknak is jót tett.

A Fortnite a világ legsikeresebb játéka, de ez nem zavarja meg az EA-t vagy az Activisiont

Wolfi | 18/05/10 15:52 A Fortnite elképesztően sikeres, de ezt már szerintem senkinek sem kell bemutassam. Csak márciusban 223 millió dollárnyi hasznot hozott és az áprilisi statisztikákról még nem tudunk semmit. Mindezt pedig úgy, hogy a játék ingyenesen játszható és csak a Battle Passt vagy a kozmetikák azok, amiért igazi pénzt adhatunk ki.

Thanos érkezésénél tényleg felrobbant az internet és a játékvilág, így képzeljük el mi lenne a Star Wars-nál. Reméljük, ezt minél hamarabb megtapasztalhatjuk.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!