Jeff jó néhány részletet bejelentett az Anniversary eventel kapcsolatban

Jeff jó néhány részletet bejelentett az Anniversary eventel kapcsolatban

Új FFA pálya, speciális Loot Boxok, visszatérnek a régi arcade eventek, továbbá nyolc új Legendary skin-t is kapunk!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Overwatch második születésnapja alkalmából ismét speciális eventet fog rendezni a Blizzard, ami május 22-én, azaz jövőhét kedden kezdődik majd. Az előzetesen kiszivárgott infók alapján már az is biztos volt, hogy egy kalóz Junkrat skint mindenféleképpen kapunk majd, továbbá egyes külföldi médiumok arról számoltak be, hogy új FFA pálya érkezik, visszatérnek a régi Brawl-ok, illetve új Legendary kiadás érkezik majd a játékhoz.

Az OW Anniversary ünneplés egy új Deathmatch pályát is magával hoz?

Olyan információk keringenek a világhálón, melyekből arra lehet következtetni, hogy izgalmas kis ünnepségre számíthatunk.

Nos, nemrég Jeff Kaplan hivatalosan is megerősítette a híreszteléseket, és egy Developer Update videó keretén belül további részleteket árult el az eventtel kapcsolatban. Még mielőtt belemennénk a részletekbe, mindenféleképpen érdemes megemlíteni, hogy az Overwatch átlépte a 40 milliós eladást, és Kaplan elmondása alapján itt az idő, hogy a fejlesztőcsapat megünnepelje a fantasztikus játékosbázist és közösséget. Első körben Jeff az új FFA pályáról, azaz Petraról beszélt, ami mellé egy Competitive Deathmatch Season is érkezik majd. 

Ha már event, akkor nem maradhatnak el a Loot Boxok sem, és az előttünk álló pár hétben egy olyan ládát gyűjthetünk majd, ami nem csak tartalmazni fog majd legalább egy Anniversary kozmetikumot, de a korábbi szezonális cuccokat is kifarmolhatjuk majd belőlük, -ráadásul ezek a játékbeli fizetőeszközért is feloldhatóak lesznek. A régi eventek szerencsére nem csak a gyűjthető cuccokban, hanem a régi Brawlokban is visszatérnek majd, és minden korábbi játékmód -mint például a Lúció Ball vagy a Junkenstein's Revenge- is elérhető lesz. Végül, de nem utolsó sorban; szó esik a Legendary hőskinézetekről, amikből idén nyolc újat kapunk majd. Továbbá Jeff elhintette, hogy egy úriember biztosan kap majd szmokingos hőskinézetet. A teljes bejelentő videót egyébként az alábbiakban tudjátok megtekinteni. 

Ti várjátok már amúgy az Anniversary eventet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!