Un tir, un mort - KarQ-ék segítenek miként legyen halálos a célkeresztünk

Un tir, un mort - KarQ-ék segítenek miként legyen halálos a célkeresztünk

Egy régi vágású sniper egy ilyen rendkívül gyors és pörgős játékban nem a legegyszerűbben elsajátítható karakterek közé tartozik.

Egy régi vágású sniper egy ilyen rendkívül gyors és pörgős játékban nem a legegyszerűbben elsajátítható karakterek közé tartozik. Egy csapat a pontosságnak és a killeknek köszönhetően rengeteget nyerhet a jelenlétével, azonban, ha folyamatosan mellé durrangatunk a puskánkkal, akkor előbb utóbb magunkra haragítjuk a csapatot.

KarQ megint gondoskodott nekünk egy fergeteges tanító jellegű videóról, melyben j0000mla25, egy igazi Widowmaker main ad tanácsot, hogy mit is kellene jobban csinálnunk a fejesek érdekében. Röviden és tömören a forgatókönyv:

Persze ez némi túlzás és inkább poénnak fogható fel, bár leegyszerűsítve tényleg ennyi lenne a dolgunk, hogy lőjük homlokon az ellenfelet és akkor valószínűleg megmurdel. J0000mla25 egyébként tényleg nagy Widow játékos, hiszen a legutóbbi szezonokban is magasan ezzel a hőssel tolta a legtöbbet. Összesen pedig már több, mint 590 órát töltött a francia hölgy társaságában (nem félreérteni, puskával lövöldöztek az ellenségre). Az elmúlt napokban a meccsenkénti átlagos elimination statisztákáját majdnem 4-el sikerült növelnie, ami lenyűgözőnek mondható:

Az egerét 800 dpi-n járatja, játékon belül az érzékenysége 3.5, scope-al pedig 38. Az első tanácsa tulajdonképpen az, hogy nagyban segíti a munkánkat, ha fejen durrantjuk az ellenfeleket, de ettől függetlenül van pár technika, amivel fejlődhetünk a célzás terén. Az A-D spammelés ellen (jobbra-balra mozognak, hogy megnehezítsék a dolgunkat) érdemes fej magasságban tartani a célkeresztet és ahelyett, hogy rángatnánk mi is a fegyvert várjuk meg míg "belefut" az áldozatunk. Ha esetleg közben még a guggolást is bevetnék, akkor egy cseppet lejjebb kellene céloznunk. A legtöbb esetben nem titok, ha azt mondom érdemes a távolságot tartanunk, hiszen közelről elég sokan nagy kárt tehetnek bennünk. Nagyon fontos, hogy ne csak a célkeresztben pásztázzuk a terepet áldozatra vadászva, hanem figyeljünk oda minden apró rezzenésre, mert nem csak a killek, de a társakhoz eljuttatott információ is aranyat érhet.

Genjire figyeljünk, próbáljuk kiprovokálni belőle a Deflectet - különben nehéz dolgunk lesz -, melyet kicsit lentebb célozva vagy no scope módban könnyedén kicsalhatunk. Reaperre különösön nagy figyelmet fordítsunk, kényszerítsük rá - ha nem sikerül egy lövéssel leteríteni -, hogy elhasználja a Wraith Formot, illetve, ha nincs szem előtt nem árt ha felkutatjuk, hiszen valószínűleg az ultiját készül a csapatunkra zúdítani. Soldiernek ne hagyjuk, hogy átvegye az irányítást a magaslatok felett, mert - ha nem is öl meg - eléggé kikapcsolhat minket a meccsből. Ne féljük a Tracer közelségétől, viszont az lövés után azonnal használjuk az ütésünket, mert ezzel a kombóval likvidálhatjuk. Bastion általában egy taktika (shieldel óvják) részét képezi, ezért ha nem olyan a csapatunk, mely le tudja rombolni a védőfalat, akkor igyekezzünk mögé kerülni és hátba lőni. A videó egyébként beszédesebb tőlem, ezért nézzétek meg ezeket az egyszerű, ám de annál hatásosabb tippeket:

Ha pedig ez nem lett volna elég, akkor itt egy válogatás az úriembertől, aki már elég régóta magas szinten űzi a sniper mesterséget:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!