Ingyenes lesz a Rainbow Six: Siege!

Ingyenes lesz a Rainbow Six: Siege!

Pár napon keresztül bárki kipróbálhatja a Ubisoft lövöldéjét. 

Az elmúlt időszakban eléggé rákaptak a kiadók a különböző teszthétvégékre, amikor pár napon keresztül bárki ingyen kipróbálhatja a játékukat, és mellé még egy jó kis árakciót is adnak. Így lesz ez most a Rainbow Six: Siege esetén is, ami PC-n, XBOX One-on és PlayStation 4-en ingyen pörgethető egészen vasárnap estig.


Ráadásul nem is kell sokat várni az eseményre, hiszen most pénteken, azaz május 17-én kezdődik 19 órától és pontosan május 20. (vasárnap) este tízig fog tartani. Szerencsére már előtölthető a játék, úgyhogy PC-n irány a Uplay, PlayStation 4-en meg XBOX One-on pedig az adott platform digitális áruháza, ahonnan le tudjátok rántani a Ubisoft népszerű FPS-ét. 

Ha pedig megtetszik a játék, akkor akciósan csaphatsz lesz rá május 17. és 28. között. Konzolon egyébként 50%-os kedvezménnyel szerezhetitek be a kicsikét, míg PC-n valamivel mérsékeltebb akcióban zsákolhatjátok be. A rajongóknak meg külön üzenjük, hogy ne feledjék, május 19-én jön a Rainbow Six Pro League döntője, ahol a készítők az Operation Para Bellumról is lerántják a leplet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!