Ma éjjel kezdődik az Overwatch League negyedik etapja!

Ma éjjel kezdődik az Overwatch League negyedik etapja!

Sajnos azonban Nate Nanzer bejelentése alapján a küzdelmek még a rework előtti Hanzo patch-en fognak játszódni. 

Ma éjjel végre valahára elindul az Overwatch League első szezonjának negyedik etapja. Ahogy már megszokhattátok, az előttünk álló négy versenynapon 12 mérkőzést játszanak majd a csapatok, Nate Nanzer legutóbbi Tweet-je alapján viszont a küzdelmek az 1.22-es frissítésen fognak zajlani, amiben ugyan már benne van Brigitte, a Hanzo rework és a Junkratet, illetve Tracert érintő balance változtatások viszont nem. A versenysorozat biztosa egyébként azzal indokolta a döntést, hogy ez nem lenne fair a játékosokkal szemben, az átalakított Hanzo-t nem tudták eléggé begyakorolni a csapatok, továbbá az 1.23 rejthet magában olyan potenciális bugokat, amik versenykörülmények között katasztrofálisak lennének. A teljes Tweetet az alábbiakban tudjátok megtekinteni. 

Nate Nanzer on Twitter

An update on Overwatch League Stage 4

Na de térjünk is rá az első hét programjára, és kezdjünk az ESPN hivatalos erősorrendjével. A Top3-ban nem történt változás és továbbra is a New York Excelsior számít a legerősebb csapatnak, őket követi a Boston Uprising, továbbá a London Spitfire. A negyedik ötödik helyen viszont már megcserélődött a két Los Angeles-i csapat és jelenleg a Valiant számít erősebbnek, köszönhetően a Stage 3 rájátszásában mutatott teljesítményüknek. A középmezőny is rendesen felborult, erősödőben van ugyanis a San Francisco Shock és a Seoul Dynasty, mindez pedig a Houston Outlaws és a Philadelphia kárára megy. A lista végén a szokásos hármasunkat láthatjuk; a Florida Mayhem-et, a Dallas Fuel-t, illetve a Shanghai Dragons-t. Az ESPN egyébként ismét szentelt egy külön videót a csapatok erősorrendjének. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor az alábbiakban tudjátok megtekinteni. 

  1. New York Excelsior (-)
  2. Boston Uprising (-)
  3. London Spitfire (-)
  4. Los Angeles Valiant (+1)
  5. Los Angeles Gladiators (-1)
  6. Seoul Dynasty (+2)
  7. San Francisco Shock (+2)
  8. Houston Outlaws (-2)
  9. Philadelphia Fusion (-2)
  10. Florida Mayhem (-)
  11. Dallas Fuel (-)
  12. Shanghai Dragons (-)

Természetesen a liga hivatalos showműsora is készített egy adást a ránk váró küzdelmekről, amiben a kaszterek és elemzők próbálják kikövetkeztetni, mit is várhatunk a negyedik etaptól. 

A Stage 4 nyitónapjának küzdelmei egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban kezdődnek. 

  • Los Angeles Gladiators vs. San Francisco Shock - 01:00
  • Seoul Dynasty vs. Los Angeles Valiant - 03:00
  • Dallas Fuel vs. Shanghai Dragons - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!