"Minden hezitálásnak komoly ára van" - Íme Alibi háttérsztorija

Itt az operátor, hol az operátor? Csak egyszer tévedhetsz, különben a válaszcsapás kegyetlen lesz.

Alibi megtornásztatja majd az ellenfelek buksiját, igazi szellemi harcra kényszeríti a vele szemben állókat. Minden hájjal megkent karakter, igyekszik trükkös módon megállítani a támadókat.

"Minden hezitálásnak komoly ára van"

Állítja az olasz különleges operátor. A Ubisoft egyébként közzétette a napokban a trailer videója mellett a háttérsztoriját is, szóval ismerkedjünk meg a következő harcossal:

Az ő karakterét egy titkos olasz speciális beszivárgó egység - az Italian Raggruppamento Operativo Speciale - inspirálta. Alibi egy ravasz nő, aki nagyon tehetséges a szervezett bűnözés hálózatainak felderítésében. A behatolás és a felszámolás szintén a vérében van.

Aria de Luca néven született Líbiában, Tripoliban. Hároméves korában a családjával együtt emigrált Olaszországba. Apja egy kis fegyvergyártó műhelyt üzemeltetett és kapcsolatait használta fel az exportáláshoz. A fiatal de Luca ekkora találkozott először a lőfegyverekkel, és mesterien megtanulta őket használni; rengeteget gyakorolt a közeli lőtéren. 18 évesen jelentkezett az Európa-bajnokságra, ahol két különböző divízióban nyert aranyat lövészetben. A rendezvényt követően egy Carabinieri újonc meggyőzte őt, hogy csatlakozzon a rendőrség kötelékéhez.

Ügyességének és szakértelmének köszönhetően gyorsan haladt felfele a ranglétrán, aztán egy egy rövid ideig az elit Raggruppamento Operativo Speciale-nál is teljesített szolgálatot, hogy a szervezett bűnözés ellen harcoljon. Kiemelkedő teljesítménye miatt behívták a Gruppo Intervento Speciale-hoz (G.I.S.), ahol már jóval komolyabb feladatokat bíztak rá. Egyszer Afganisztánban egy sikeres küldetés után elszakadt az egységétől, hogy beépüljön és felszámoljon egyedül egy titkos és veszélyes szervezetet. Becsapta és megtévesztette a Vinciguerra bűnözői családot, hiszen jó néhány évet töltött közöttük, mielőtt elengedő bizonyítékot szerzett ellenük mielőtt térdre kényszerítette őket.

További és részletes információval a május 19 és 20. között megrendezésre kerülő Pro League döntőn találkozhattok, melyet természetesen mi is közlünk majd veletek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!