Már több mint 10 millió dollár gyűlt össze a Pink Mercy jótékonysági kampányban

Mindezt pedig maga a Blizzard jelentette be a játék hivatalos Twitter oldalán. 

Előző héten ugye a Blizzard bejelentette, hogy április 8 és 21 között összefogva a Breast Cancer Research Foundation-nel jótékonysági eventet csinálnak az Overwatch-ban. A kampány alatt a stúdió elérhetővé tette a Pink Mercy hőskinézetet, amit a játékosok nagyjából 15 euróért vásárolhatnak meg és a befolyó összeg teljes mértékben a mellrák kutatással foglalkozó szervezethez kerül. Mindemellett jótékonysági stream sorozatot is indítottak és napról napra a játék neves közvetítőinek adásai alatt szerezhetjük meg az egyéb ingame kozmetikumokat, továbbá ha cheer-t vagy felajánlást küldünk a, akkor az is a BCRF kasszájában landol. Nemrég már beszámoltunk nektek arról, hogy a streamer kampány már közel 80 ezer dollárnál tart (azóta bőven átlépte a 100 ezer dollárt) most azonban a Blizzard közzétette, hogy a Mercy hőskinézetekből befolyó összeg elérte a 10 millió dollárt.

Overwatch on Twitter

We still need you!" Thanks to the generosity of everyone who's purchased the Pink Mercy skin so far, we're closing in on raising $10M USD to support @BCRFcure. Help us reach our objective before May 21! https://t.co/fj00Wmunum

Akárhogy is nézzük, ez hatalmas összeg és rendkívül jó látni, hogy a játékosbázis mekkora mértékben is mozdult meg a jó ügy érdekében. A kampány egyébként még jövőhét elejéig tart, és ha szeretnétek megvenni a Pink Mercy-t, akkor erről a linkről kiindulva tudjátok megtenni. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!