Íme Maestro, a sebhelyesarcú sztorija

Íme Maestro, a sebhelyesarcú sztorija

"Meséltem már azt, mikor a fáról ugrottunk a kongói mocsárba? Nem? Pedig az egy király sztori." - Maestro.

Maestro színes egyénisége lehet a már így is nagy Operátor családnak. Szakértelme abban rejlik, hogy képes blokkolni a kulcsfontosságú pozíciókat, és pimasz stílusa lehetővé teszi, hogy átlásson a füstön és az ablakokon. Amikor pedig egy régi ismerőse, Alibi is csatlakozott G.I.S. alakulatához, egyszerűen kivirult és új erőre kapott.

Maestro karakterét az olasz Gruppo di Intervento Speciale (G.I.S.) terrorelhárító egységről mintázták. Tulajdonképpen ő egy "vándor", aki ragyogó felfedezéseiről, kémkedéseiről és felderítő technikáiról ismert.

Neve Adriano Martello, és ez az ő sztorija.

A nyolc gyermek közül ő volt a legidősebb a családjában. Rómában született és nőtt fel, de már 18 évesen bejutott a modenai Katonai Akadémiára. Aztán ő is a Carabineri csoportnál kötött ki, majd kiérdemelte a helyét, mint Felderítő ejtőernyős a Tuscania-nak is nevezett 1. ejtőernyős ezredben.

Több kitűnő akciót követően Martello kvalifikálta magát a Gruppo di Intervento Speciale-be(G.I.S.), és Irakban közös műveletekben vett részt velük. Egy útszéli rögtönzött robbanó szerkezet által szerezte az arcán lévő heget. Ezek után személyes konzultációra küldték, bár ez a kurzus hamar egy elit operátor kiképzőtábor lett számára, ahol megtanították neki a Tier 3 és Tier 2-es egységek fejlettebb technológiáit, valamint a privát katonai vállalatok felszereléseit is megismerhette.

A Tuscania végül meggyőzte Martello-t, hogy újból lépjen be hozzájuk és segítse az egyik egységet a Tier 2 Special Forces osztályozás elérésében. Ez tette végül lehetővé számára, hogy csatlakozzon a Rainbow-hoz az olasz egységek egyik képviselőjeként.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!