Eddig tartott a Boston Uprising győzelmi sorozata az Overwatch League-ben

Eddig tartott a Boston Uprising győzelmi sorozata az Overwatch League-ben

Ráadásul a London Spitfire csúnya vereséget szenvedett a Houston Outlaws-tól. 

Ezen a héten indult az Overwatch League első szezonjának utolsó etapja. A csapatok most is a szokásos 12 mérkőzéssel készültek nekünk ezen a héten is. A mérkőzéseken már jelen van Brigitte is, és emiatt egy merőben új metát láthatunk néhány pályán. Szokásunkhoz híven az első nap összecsapásairól már beszámoltunk nektek, -ha lemaradtatok volna róluk, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni. 

A Los Angeles-i csapatok győzelemmel kezdték az OWL negyedik etapját

Sensevida | 18/05/17 18:32 Tegnap éjjel ismét képernyőre került az Overwatch League, és megkezdődtek az első szezon utolsó etapjának küzdelmei. Az összecsapások indulásának apropóján a Blizzard beváltotta ígéretét és az All Access Pass előfizetéssel rendelkezők számára elérhetővé tett 12 darab idegenbeli csapat hőskinézetet, amit a versenysorozat Twitch csatornáján lehet kiváltani.

Na de térjünk is rá a második nap mérkőzéseire és lássuk az eredményeket!

Boston Uprising vs. Philadelphia Fusion


Az előzetes erőviszonyok alapján könnyű Boston győzelmet vártam és az első pályát ha nem is lazán, de behúzta a csapat. Hanamurán azonban következett a feketeleves és a Philly remekül védekezett, oldalcsere után pedig lényeges időhátralékkal szerezték meg a pontot és egyenlítették ki az eredményt. Mindez egyébként mintha megtörte volna az Uprising-ot és magukhoz képest nem játszottak olyan jól sem Lijiang-on, sem pedig Dorado-n, amit a Philadelphia ki is használt és megnyerte a mérkőzést. Boston Uprising vs. Philadelphia Fusion: 1-3.

New York Excelsior vs. Florida Mayhem

Akármennyit is erősödött a Mayhem mostanában, nem sok esélyt jósoltam neki a liga legjobb csapatának számító Excelsior ellen. Nos az első pályán már látszott, hogy a koreaiak továbbra is a versenysorozat királyai, meglepetésre azonban Hanamura döntetlen lett, Oasis és Gibraltar viszont már szinte könnyű New York győzelmet hozott. Összességében a Florida-nak még rengeteget kell fejlődnie ha versenyképesek szeretnének maradni a jövőben, az Excelsior meg hát Excelsior, JJonak meg egy isten. New York Excelsior vs. Florida Mayhem: 3-0.

Houston Outlaws vs. London Spitfire

Mindkét csapat számára elég erős hullámvasút volt a harmadik etap, az erőviszonyok alapján viszont a London számított az összecsapás favoritjának. Szerencsére ez az Overwatch League és bármi megtörténhet, szóval a Houston fogta magát és meglepetésre, minden egyes pályán leiskolázta a koreaiakat. Igazából nehéz eldönteni, hogy most az Outlaws volt nagyon jó, vagy csak a Spitfire teljesített borzalmasan, talán az is benne van a pakliban, hogy mindkettő egyszerre. Houston Outlaws vs. London Spitfire: 4-0. 

A Stage 4 harmadik versenynapjának küzdelmei egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban kezdődnek. 

  • Dallas Fuel vs. Los Angeles Gladiators - 01:00
  • Boston Uprising vs. Houston Outlaws - 03:00
  • San Francisco Shock vs. Seoul Dynasty - 05:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni.

 Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!