Meglepetéseredményeket hozott az OWL harmadik napja

Érdekesen indul a negyedik etap, az egyszer biztos. 

Kis szünet után ezen a héten visszatért az Overwatch League és megkezdődtek az alapszakasz utolsó etapjának mérkőzései. Az előzetes eredmények alapján néhány csapat már biztosan ott lesz a szezonvégi rájátszásban, a középmezőny viszont még rengeteg izgalmat tartogathat, mivel egyes csapatok foggal-körömmel küzdenek a továbbjutásért. A hét második versenynapja tartogatott meglepetéseket bőven, ugyanis a Boston Uprising győzelmi sorozatának vége szakadt, -sőt, az Outlaws kinullázta a korábbi etapgyőztes Spitfire-t. Ha lemaradtatok volna a meccsekről, az alábbi cikkünkben vissza tudjátok őket nézni.

Eddig tartott a Boston Uprising győzelmi sorozata az Overwatch League-ben

Ráadásul a London Spitfire csúnya vereséget szenvedett a Houston Outlaws-tól.

Na de nézzük is meg, mit játszottak a csapatok a harmadik versenynapon!

Dallas Fuel vs Los Angeles Gladiators

Mindkét csapat győzelemmel kezdte az etapot, azonban a Dallas a leggyengébbnek számító Dragons-t verte el, szóval a papírforma alapján a Gladiators győzelmét vártam. Nos mindez be is jött és a Los Angeles hamar megszerezte a vezetést Blizzard World-ön, ráadásul minden további pályán is sikerült győzniük, kinullázva ezzel a Fuel-t. Az eredmény ellenére a mérkőzés nem feltétlenül volt ennyire egyoldalú és a Dallas lényegesen jobban játszott magához képest, ami leginkább az új vezetőedzőnek tudható be. Dallas Fuel vs. Los Angeles Gladiators: 0-4.

Boston Uprising vs. Houston Outlaws

Előző nap a Boston csúnya verést kapott a Philly-től, a Houston pedig átgázolt a Spitfire-ön, szóval a két csapat találkozójának eredményét nagyon nehéz volt megtippelni előre. Nos King's Row-n már látszott, hogy az Uprising játékosai abszolút nincsenek ott fejben és még a pontot sem sikerült elfoglalniuk, oldalcsere után viszont könnyedén adták át az Outlaws számára. Hanamura szintén a texasi csapatnál landolt, Oasis-t viszont már a Boston nyerte, felcsillantva a remény sugarát. Mindez sajnos azonban csak kérész életű volt, ugyanis Gibraltar-on szintén nem teljesítettek jól, amit az Outlaws könyörtelenül kihasznált és megnyerte a mérkőzést. Boston Uprising vs. Houston Outlaws: 1-3.

San Francisco Shock vs. Seoul Dynasty

A Shock és a Dynasty is vereséggel kezdett ezen a héten, azonban a korábbi találkozókból és az erőviszonyokból kiindulva koreai győzelemre számítottam. Szerencsére a San Francisco már az első pályán meghazudtolt, ráadásul Horizon-t is behúzták, elhúzva ezzel 2-0-ra. A Dynasty-nak ugyan sikerült megnyernie Oasis-t, Gibraltar-ra viszont már nem sikerült átvinni a lendületüket, szóval a Shock végül megnyerte a találkozót. San Francisco Shock vs. Seoul Dynasty: 3-1. 

A Stage 4 negyedik versenynapjának küzdelmei egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban kezdődnek. 

  • Philadelphia Fusion vs. Florida Mayhem - 22:00
  • Shanghai Dragons vs. Los Angeles Valiant - 00:00
  • London Spitfire vs. New York Excelsior - 02:00

Az összecsapásokat egyébként az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni.

 Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!