Itt a Para Bellum és még új bajnokot is avattunk

Itt a Para Bellum és még új bajnokot is avattunk

Sok pletyka volt a Para Bellummal kapcsolatban, de most megtudhatjuk, hogy mi igaz mindezekből.

A Rainbow Six Siege Pro League season 7 alkalmából leleplezték az új Operationt. Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni a következő hetekben.

Rainbow Six Siege Pro league végeredmény

Mielőtt az új szezonról beszélnék megemlíteném a döntőt, mivel szerintem egy nagyon izgalmas párharcot láthattunk. A Penta a Liquid ellen küzdhetett meg, azonban ezt a párharcot nem fogjuk egy hamar elfeledni. A finálét végül meglepetésre a Liquid nyerte úgy, hogy szinte a semmiből hozták vissza a meccset. Az első pályát lazán hozta a Penta 5-1-re, a második azonban egy hajszálon múlt, itt 6-5-re nyert a Liquid annak ellenére, hogy az ellenfelük óriásit játszott. A decider mapra is kitartott a lendületük és 5-1-re húzták be, ezzel legyőzték a háromszoros bajnok Penta Sports-ot. A Team Liquid lett az első latin amerikai csapat, mely felállhatott a dobogó legfelső fokára!

Most már, hogy letisztáztuk a Pro League eredményét neki is ugorhatunk az újdonságok végtelen listájának, amit ebben a videóban láthattok:

Új pálya

Az új pálya valahol Olaszország egy szőlőültetvények közötti villájában játszódik. Szerintem elég hangulatos és nem túlbonyolított mapot kaptunk, ami sokaknak tetszik, köztük nekem is. 

Új operátorok

Alibi

Karakterünk egy 3 gyorsasággal és 1 páncéllal megáldott roamer. Neki az a képessége, hogy három hologrammot tud lerakni, ami őt ábrázolja teljes hasonlósággal. Ezzel sok jó taktika van már. Leraksz magad mellé kettő/három holo-t és te is beállsz közéjük, mintha kamu lennél. Esetleg berakod úgy, mintha spawnpekkelne, viszont ha ez még nem lenne elég, ha a hologrammot lövik meg egyből felspotolódnak. Alibit hárítani Glazel Thatcher-el Iq-val lehet játszi könnyedséggel. 

Maestro 

Ő egy igazi terminátor jelölt 3 páncéllal és 1 gyorsasággal. Az auto turretje, meg egyenesen op. A kis ágyúiból 2-öt kap, ami pont elég. Ezek a turreteket akkor lehet elpusztítani, ha felrobbantod őket, vagy a falat amin vannak, illetve odavághatsz egyet Sledge-el is nekik. A lövésre és késelésre teljesen immunis és Thatcher ill. Twitch hatására is csak a lövési képességüket veszítik el, -szóval ha leakarod rakni a bombát, figyelj arra, hogy ne legyen olyan kamera a közelben és arra is, hogy Smokeot fölösleges ezért elhasználni, mert azon is átlát.

Teszt szerver

Május 22-én kedden jön a teszt szerver, amin kipróbálhatjuk majd az új operátorokat, ha ott kibukik, hogy valamelyik karakter túl erős, akkor a játékba kerülés előtt lenerfelik. 

Clubhouse remake

Ez a pálya eddig sem volt csúnya, de most még szebb lett, -és valószínűleg az fps-t is jobban zabálja majd, ha még az alábbi képekből annyira nem is jön át.

Új defuse hárítás

Lényegében semmi se változik, csak annyi, hogy a defuser szétverése helyett, most már egy új eszközzel hatástalanítjuk, de sem a távolság, sem a folyamat időtartama nem változik. 

Kamerák

Nem elég, hogy Maestronak lesz törhetetlen kamerája, most már minden védő kap majd egyet. Teszem hozzá ugyanúgy lehet azt is tönkre vágni, mint Maestro játékszereit.

Gyorsaság változása

Ez annyit takar, hogy a 3-as gyorsaságú operátorok lassabbak, míg az 1-es gyorsaságúak gyorsabbak lesznek.

Echo Buff

A cikket amiben részleteztük echo buffját ITT nézhetitek meg. Illetve, ha már kamerákról volt szó, akkor az ő drónjainak is spotolhatunk majd a kamerájával.

Villa event

Olyan lesz, mint az outbreak, csak mégsem. Nem kapunk semmit, csak az lesz az event, hogy only Villán játszhatunk.

Jelenleg ennyi fontosabb információt tudunk a Para Bellumról, de valószínűleg még lesznek kisebb meglepetések a végleges frissítés előtt.  

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!