Lelepleződtek az E3-as megjelenések, világi nagy baki a walmart-tól

Voltak már érdekes-, vagy elég kínos játékbeharangozások eddig is, de a mostani viszi a prímet.

Az E3 az a rendezvény, amit minden játék kedvelő vár és izgalommal néz. Rendezvényen rengeteg cég vonul fel és promózza be a kiadandó játékait. A nagyobb cégeknek saját konferenciájuk is van ott. Az egész E3 egy karácsonyi ajándék nyitogatásra emlékeztet, de valószínűleg a Walmart elvette a csomagjainkat, kibontotta és képünkbe dörgölte azt, hogy mi lapul a csomagolópapír mögött.

Pár ember arra lett figyelmes, hogy a Walmart Kanadai oldalán olyan szekció nyílt meg, aminek több mint biztos, hogy nem most, hanem az E3 után kellet volna megnyílnia. Az oldalon az alábbi képet láthatták a kíváncsiskodók.

Az emberek nagy többsége erre egyből rámondta, hogy kamu, de szerintem nem csak véletlen egybeesés, hogy a szivárgás után, 2 nappal jelent meg a Rage 2 teasere és megerősítettek egy tucat megjelenést a fenti címek közül. A Bethesda (Rage fejlesztői) ezzel a vicces tweettel reagálta le, hogy bejelentették elöttük a játékot. Hamár a Walmart elszúrta nekik a meglepit, akkor ők se ússzák meg szárazon.

Ha többet akartok megtudni a Rage 2-ről, EBBEN a cikkben informálódhattok róla. 

Hamár érdekességek, akkor volt jópár cím, amire számíottunk a fenti listából, de voltak nagy meglepetések is. Ilyen a Sprinter Cell, az Insurgency Sandstorm, a Just Cause 4, de sokáig lehetne sorolni, azon játékok listáját, amire nem számítottunk. Valószínűleg ezen az oldalon csak a legismertebb játékok voltak rajta, -szóval nem kell aggódni, lesz így is elég meglepetés a Júniusi E3-ra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!