Második világháborús lesz a Battlefield V

Második világháborús lesz a Battlefield V

A vadiúj teaser videó ugyanis erre utal. 

Pár napja meséltünk nektek arról, hogy a holnapi nap folyamán hivatalosan is leleplezik a Battlefield legújabb részét, amivel kapcsolatban már idejekorán beindult a találgatás, hogy vajon melyik korszakban fog játszódni. A legtöbb rajongó szerint vagy a Bad Company részek fognak folytatódni, vagy az első után a második világháborúba fogunk belecsöppenni. Utóbbit az új, hihetetlenül rövid videó is igazolja, amit a fejlesztők tegnap tettek közzé. 


Az igazán szemfülesek észrevehetik, hogy a felül lévő pontszámoknál ott figyel a németek vaskeresztje, illetve a britek zászlója is, –így ebből már 100%-os bizonyossággal mondhatjuk, hogy a második világháború korszakában fog játszódni a Battlefield V. Továbbá azt is láthatjuk, hogy a jó öreg Conquest mód is visszatér, és nagy valószínűséggel még egyéb ismerős elemeket is fog tartalmazni az új epizód. 

Ne feledjétek: holnap este 10 órától lesz a Battlefield V leleplezése, amit Twitchen és Youtubeon egyaránt követni tudtok. Ha holnapután reggel pedig az Esport1-re látogattok, már el is olvashatjátok, hogy mi minden hangzott el a hivatalos bemutatón.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!