Hamarosan jönnek az Overwatch LEGO készletek

Hamarosan jönnek az Overwatch LEGO készletek

Az Activision Blizzard ugyanis több neves játékgyártó céggel is partneri szerződést kötött. 

Az Overwatch már eddig is szép palettával rendelkezik a gyűjthető cuccokat illetően, és a battle.net shopban kedvünk szerint válogathatunk a pólóktól kezdve a posztereken át egészen a mesterien kidolgozott szobrokig. A stúdió azonban tovább szeretné fejleszteni az Overwatch és minden további játékuk terméklistáját, és nemrég bejelentették, hogy partneri szerződést kötöttek a Hasbro illetve a LEGO játékgyártó cégekkel is. A Business Wire-ön megjelent cikk alapján a LEGO számtalan Overwatch készletet fog piacra dobni, amik a játék népszerű karakterei, mint például Tracer vagy Mercy köré fognak épülni, ráadásul minden karakter megkapja majd a saját egyedi mini figuráját is. Arról ugyan még nem érkezett információ, hogy a készletek és figurák mikor kerülnek piacra, viszont ha tippelnünk kéne, akkor még idén meg fognak jelenni. 

A játékosbázis egyébként már régóta készít egyedi, Overwatch témájú Lego készleteket, az alábbiakban például egy zseniális kollekciót tekinthettek meg, amit mindenféle tervrajz nélkül egy lelkes rajongó rakott össze. 

Mindemellett a Blizzard társult a Uniqlo ruházati céggel is, ami a tervek alapján már 2018 nyarán és őszén is jelentkezni fog a egy Overwatch kollekcióval, továbbá Halloween kosztümökkel és könyvekkel is. 

Nektek egyébként hogy tetszik a bejelentés? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!





Kövess Minket!