Megérkezett az Anniversary event!

Megérkezett az Anniversary event!

Ráadásul az Ana buff és a Hanzo, illetve Brigitte nerf is bekerült, továbbá Rialto is elérhető kompetitívben. 

Az Overwatch ezen a héten ünnepli második születésnapját, -ennek okán a Blizzard ismét megrendezi az Anniversary eventet. A korábbiakból kiindulva csak estére számítottuk az esemény érkezését, azonban nemrég a Blizzard bejelentette, hogy a frissítés már be is került az éles szerverekre és minden újdonság, illetve a régi események is elérhetővé váltak. 

Twitter

We've had an awesome 2 years of playing with you-let's party! Welcome to Overwatch Anniversary 2018! Blizz.ly/OWAnniversary pic.twitter.com/mwdxSyq4AQ

Összességében 11 skint kapunk idén, amiből 8 Legendary-nak (3000 kredit), három pedig Epic-nek (750 kredit) számít, továbbá Moira, Brigitte és Doomfist is megkapja a tavaly debütált tánc emote-okat, amiket egészen június 11-ig tudunk beszerezni a Loot Boxok-ból. Ha kíváncsiak vagytok a hőskinézetekre, azokat az alábbi képre kattintva a galériánkban tudjátok azokat megtekinteni. 

Megérkezett még továbbá az új FFA pálya Petra is, illetve már lejátszhatóak a Competitive Deathmatch besorolói is. 

A stúdió egyébként nem csak az eseménnyel kapcsolatban helyezett el tartalmat a játékban, hanem megérkeztek a Hanzo-t, Ana-t, illetve Brigitte-et érintő balance változtatások is, melyek összességében a következők. 

Ana

  • A lövedékei mostantól áthaladnak majd a teljes HP-n lévő csapattársakon. 
  • A tárkapacitás 10-ről 14-re növekedett. 

Fejlesztői kommentár: Ezek a változtatások nagy segítségére lesznek Ana-nak, miközben egy nagy csapatharc közben próbál gyógyítani. A csapattársak, akiknek már nem kell gyógyítás nem blokkolják majd a lövedékeket, továbbá a tárkapacitás növelésével nem kell majd olyan korán újratöltenie egy intenzív harc során.

Brigitte

  • A Rally által biztosított maximum armor 150-ről 100-ra csökkent. 
  • A Shield Bash töltési ideje 5 másodpercről 6-ra növekedett. 

Fejlesztői kommentár: Brigitte ultimate képessége nagyon erős, főleg akkor ha a maximális értéket ki tudjuk belőle hozni és minden csapattárs számára tudunk armor-t biztosítani. A változtatás csökkenti az armor mennyiségét, viszont nem csökkentettük az armor töltésének gyorsaságát. Emiatt nagyjából hasonló lesz a képesség mint korábban, viszont a bónusz armor mennyisége kevésbé lesz számottevő az ulti használata után. A Shield Bash is egy nagyon erős képesség, amit túlságosan gyakran lehetett használni és nehezen körbe játszani. A töltési idejének növelésével több opciója lesz az ellenfélnek, miközben ellene harcolnak. 

Hanzo

  • A Storm Arrows képesség sebzése 80-ról 70-re csökkent.

Fejlesztői kommentár: Hanzo Storm Arrows képessége túl sok sebzést okoz ezért úgy határoztunk, hogy csökkentjük a mértékét, amivel az ellenfeleknek több esélyük van túlélni ellene, továbbá elintézni őt egy küzdelem során. 

A karakter változtatások mellett érdekes módon a nemrég bemutatott pálya, Rialto is elérhetővé vált a Competitive Play-ben, ráadásul rengeteg bugfix is bekerült a játékba, amik teljes listáját ezen a linken tudjátok megtekinteni. 

Boldog Születésnapot Overwatch!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!