A London Spitfire négy játékosát is a kispadra küldte

A London Spitfire négy játékosát is a kispadra küldte

HaGoPeun, TiZi, WooHyaL és Hooreg szerződésük lejártáig inaktív státuszba kerülnek, és nem játszanak már többet a csapatban. 

Az Overwatch League játékospiaca pár hete már lecsendesedett, mivel a szezonközi igazolási ablak bezárult és a csapatok már nem szerződtethetnek új játékosokat, csupán edzőket vagy egyéb szakmai trénereket. A körülmények tekintetében mindenféleképpen érdekes a hír, miszerint a London Spitfire tegnap este bejelentette, hogy inaktív státuszba küldi négy játékosát, név szerint Hyeon-woo “HaGoPeun” Jo-t Jang-hyeon “TiZi” Hwang-ot Seung-hyun “WooHyaL” Seong-got Dong-eun “Hooreg” Lee-t.

Twitter

Thank you @Hooreg, @HAGOPEUN_OW, @Overwatch_TiZi, and @WOOHYAL. spitfire.overwatchleague.com/en-us/news/lon... pic.twitter.com/WAp36F77Ju

A hivatalos közleményben szereplő indoklás szerint a csapat szerette volna maximalizálni a bevethető játékosok számát, ami első etapban győzelmet is garantált számukra, azonban nem várt kihívásokat is teremtett. Éppen ezért a menedzsment arra jutott, hogy négy tehetséges játékosukat inaktív állapotba küldik és egy kisebb lineup-ra koncentrálhassanak. Természetesen megköszönik az említett játékosoknak a munkát és a csapat reméli, hogy más Overwatch League alakulatokban később helyet kaphatnak majd, amiben ráadásul minden segítséget megadnak majd nekik, amint lejár a szerződésük. 

A London Spitfire kerete így a következő:

Összességében ez egy különösen merész döntés így a Stage 4 első hete után, mivel a London Spitfire-nek még nincs biztos helye a szezonvégi rájátszásban, –ráadásul a csapat két vereséggel kezdte az etapot. 

Ti mit gondoltok egyébként a döntésről? Szerintetek így javulhat a csapat teljesítménye? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!