Két új Bundle és Clubhouse rework érkezik!

Két új Bundle és Clubhouse rework érkezik!

A Northern Watcher és a Fuze Hardcore Bundle még a héten megérkezik a Rainbow Six Siege-hez!

A Northern Watcher és a Fuze Hardcore Bundle még a héten megérkezik a Rainbow Six Siege-hez!

NORTHERN WATCHER BUNDLE

Frost jeges tekintete mindig veszélyt jelent az ellenségeire, emellett pedig mindig igyekszik vigyázni a csapattársaira. Most egy új szerkóval igyekszik belopni magát mindenki szívébe. A Red Cedar ruházattal, a Vancity Winter fejfedővel, Ironwood puskával, és a Maple Pride talizmánnal felvértezve biztosan fagyos lesz a hangulat a mérkőzés közben.

FUZE HARDCORE BUNDLE

Nincs vagányabb ettől a Fuze csomagtól. Kapd fel a Down 2 Business sisakot, öltsd magadra a Zarafshan Range egyenruhát, tölsd meg az AK-12 Assault Rifle-det, majd részesítsd kirobbanó élményben az ellenfeleidet, miközben ott fityeg a fegyvereden a Dark Wing amulett.

Háromféleképpen szerezhetőek be:

"Az elejétől fogva úgy véltük, hogy a játékmenet tartalmakat soha nem szabad egy fizetős "fal" mögé zárni. Így nagyon izgatottak vagyunk, hogy különféle lehetőségeket kínálhatunk nektek az Operátorok megjelenésének testreszabásához anélkül, hogy kedvezőtlenül befolyásolnánk a játékélményt. A különböző elemeket (fegyverek, sisakok, egyenruhák, charmok) háromféle módon vásárolhatók meg. A többségük a Renown vagy az R6 Credits használatával szerezhető be. A Renown az a pénznem, amelyet a játékban a mérkőzések és a kihívások teljesítésével tudsz gyűjteni. Az R6 Credits pedig, amelyeket csomagokban lehet megvásárolni. A harmadik lehetőség a játékon kívüli vásárlásokon keresztül történik."

Emellett kikerült egy videó a felújított Clubhouse pályáról is:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!