A Los Angeles-i csapatok remekeltek az OWL második hetének nyitónapján

A Los Angeles-i csapatok remekeltek az OWL második hetének nyitónapján

Ráadásul a Dallas Fuel kisebb meglepetésre legyőzte a Boston Uprising alakulatát. 

Előző héten indult az Overwatch League alapszakaszának utolsó etapja, és a rájátszás szempontjából rendkívül izgalmas hetek várnak ránk. A liga rendszere alapján a New York Excelsior már biztosan továbbjutott, a fennmaradó helyekért azonban ádáz csatát folytat további hét alakulat is. Az első forduló tartogatott számunkra jó néhány meglepetés eredményt, ami jócskán felborította az erőviszonyokat, Ha kíváncsiak vagytok rá, miként is viszonyulnak egymáshoz a csapatok jelenleg és mire számíthatunk a második héten, akkor az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni. 

Izgalmas meccsek várnak ránk az Overwatch League második hetében

A szezonvégi rájátszás miatt már minden egyes összecsapás különösen számít majd.

Na de térjünk is rá a második hét nyitónapjának mérkőzéseire és lássuk az eredményeket!

Boston Uprising vs. Dallas Fuel

Hatalmas meglepetésre a Boston két vereséggel zárta az előző hetet, ami minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy a két etap között megváltak a vezetőedzőjüktől. Ezzel szemben a Dallas új irányítót igazolt, akinek hála az első fordulót 1-1-ben zárták. Az erőviszonyok alapján ezen a találkozón az Uprising-nak kellett volna győzedelmeskednie, a Fuel azonban köszönte szépen nem kért a papírformából és minden pályán leiskolázták a Boston-t, ráadásul még becsületpontot sem hagytak nekik, mivel Horizon-t sikerült kihozniuk döntetlenre. Boston Uprising vs. Dallas Fuel: 0-3.

Florida Mayhem vs. Los Angeles Valiant

Akármennyire is próbálkozik, a Mayhem jelenleg nem egy jó csapat és ebből adódóan borítékolható volt, hogy elvéreznek majd a Valla ellen. Kisebb meglepetésre azonban a Florida behúzta King's Row-t, lendületüket viszont nem tudták megtartani és a további helyszíneket elvéreztek és szinte ingyen győzelemhez juttatták hozzá a Los Angeles-t. Florida Mayhem vs. Los Angeles Valiant: 1-3.

Houston Outlaws vs. Los Angeles Gladiators

Mindkét alakulat két győzelmet szerzett az előző héten, az erőviszonyok alapján Gladiators- győzelmet tippeltem. Nos annak ellenére, hogy a Houston megnyerte a specialitásának számító King's Row-t, be is jött a számításom, mivel a Los Angeles a további pályákat már szinte lazán nyerte, beállítva ezzel a végeredményt. Érdekesség, hogy a rájátszás szempontjából kulcsfontosságú volt a mérkőzés, mivel mindkét csapat csupán karnyújtásnyira van a továbbjutó helyek egyikétől, ráadásul a végelszámolásnál nézik majd az egymás elleni eredményeket is. Houston Outlaws vs. Los Angeles Gladiators: 1-3.

A Stage 4 második hetének ma esti küzdelmei egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban kezdődnek. 

  • London Spitfire vs. San Francisco Shock - 01:00
  • Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem - 03:00
  • Philadelphia Fusion vs. Shanghai Dragons - 05:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!