"Határozottan ez a legjobb Astralis, amit valaha láttunk" - gla1ve

A cesego készített interjút az Astralis kiváló irányítójával a jelenlegi, bombaformában lévő csapatról.

Perpillanat bizton állíthatjuk, hogy device visszatérésével az Astralis új erőre kapott, ami már-már túltesz azon a játékon is, amit tavaly év elején mutattak. Ez részben annak is köszönhető, hogy a többi csapat kicsit gyengébben játszik, míg gla1ve állítása szerint ők még sosem játszottak ilyen jól. Az Astralis irányítója emellett beszélt a Liquid ellen lejátszott döntőről, valamint a saját teljesítményéről is.

Először is, hogy érzed magad?

"Nagyon jól érzem magam. Tudtuk, hogy mi vagyunk a favoritok a versenyen, de eljutni idáig és felemelni a kupát egy egészen elképesztő érzés volt, mert annyira sokat dolgoztunk. Aggódtunk, hogy lehet nem nyerjük meg a tornát, de most, hogy sikerült tényleg varázslatosan érzem magam."

Milyen volt a vétó? Számítottatok arra, hogy a Liquid D2-öt fogja választani elsőnek?

"Nem, azt hittük, hogy Mirage-t fogják. Jól felkészültünk Dust 2-ből, mert már kétszer játszottak rajta a tornán. Szóval tudtuk hogyan játszanak és nincs igazán sok taktikájuk. Tényleg nagyon felkészültünk és még jól is lőttünk. Ez az oka annak, hogy ekkora fölénnyel győztünk."

Meglepett titeket bármivel a Liquid?

"Nem számítottunk arra, hogy ennyire jól játszanak majd Nuke-on. Kicsit stresszeltünk is miatta. Nagyon jól tolták T oldalon, mert folyamatosan arra kényszerítettek minket, hogy rotáljunk, amivel gyorsan felidegesítettek engem. Tényleg megleptek ezzel."

Felkészültetek ellenük Nuke-ból?

"Összecsaptunk már egyszer velük Nuke-on. Akkor is jól játszottak, de a döntőben még jobbak voltak. Így végiggondolva remekül játszottak, kemény finálé volt."

A döntőben mindenki nagyon jól játszott, de szerinted ki volt a legjobb?

"Sok tényezőt kell figyelembe venni, device például kitűnő volt, meg én is jól játszottam. Éppen ezért nehéz megmondani. Szerintem ezúttal nem volt egy igazi carry-nk."

Ez a legjobb Astralis, amit valaha láthattunk?

"Határozottan ez a legjobb Astralis, amit valaha láttunk. Ez nem kérdés. Nagyon jó a map poolunk, remekül játszik mindenki, szinte tökéletes a csapatmunka és még élvezzük is egymás társaságát."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!