A játékosok 751 millió alkalommal spammelték eddig az

A játékosok 751 millió alkalommal spammelték eddig az "I Need Healing"-et

Az Overwatch születésnapjának alkalmából a Blizzard kiadott pár érdekes statisztikai adatot.

Az Overwatch tegnap ünnepelte második születésnapját, és emiatt a Blizzard idén is megrendezi az Anniversary eseményt. Ennek keretein belül visszatértek a régi események játékmódjai, temérdek újdonság, illetve kozmetikai item került be a játékba, –ráadásul kaptunk egy új FFA pályát Petra személyében, és mellé egy kompetitív Deathmatch szezont is. Szerencsére azonban a stúdió nem csak a külsőségekre gondolt, hanem a játék történetének tovább görgetésére is, és temérdek új interakciót helyeztek el a karakterek között. Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen újdonságok derültek ki a lore-ral kapcsolatban, az alábbi cikkünkből megtudhatjátok őket.

Számos újdonságot ismerhetünk meg a hősök hátteréről az Anniversary eventen

A Blizzard ezzel a módszerrel remekül bővíti a lore-t, és rengeteg mindent tudhatunk meg kedvenc karaktereinkről.

Az Anniversary event miatt egyébként a Blizzard minden nap készül valamivel a játékosbázis számára és legutóbb egy rendkívül érdekes és egyben iszonyat vicces statisztikát is megosztottak velünk. Az összesítőből kiderül, hogy a két év során 6 új hőst, 15 pályát, 4 játékmódot és 6 szezonális eventet adtak hozzá a játékhoz, ráadásul összességében 2050 új kozmetikai elem is érkezett az Overwatch-ba. Érdekesség, hogy ez idő alatt a játékosok 751 millió alkalommal spammelték az immár mémmé vált "I Need Healing" voiceline-t az összes karakteren, amire a Supportok 17 milliárd healing ponttal válaszoltak. A teljes statisztikai bemutatót –amiben további érdekes adatokat láthattok– az alábbi képen tudjátok megtekinteni. 

A születésnapi event mai játékmódja egyébként a Mei's Snowball Offensive- Ráadásul az ingyenes hétvége is elkezdődött, –szóval be tudjátok vonni az amúgy nem játszó haverokat is a mókába.

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!