Szédületes rangadót játszott egymással a Spitfire és a Shock

Szédületes rangadót játszott egymással a Spitfire és a Shock

A második versenynap két másik mérkőzése viszont sajnos elég harmatosra sikerült. 

Az Overwatch League negyedik etapjának második hete a Los Angeles-i csapatoknak kedvezett, és  kisebb meglepetésre a korábban hónapokig gyengélkedő Dallas Fuel-nek is sikerült legyőznie az előző etap alapszakaszát veretlenül záró Boston Uprising-ot. Ha esetleg lemaradtatok volna a meccsekről és szeretnétek visszanézni őket, az alábbi cikkünkből kiindulva tudjátok őket megtekinteni. 

A Los Angeles-i csapatok remekeltek az OWL második hetének nyitónapján

Ráadásul a Dallas Fuel kisebb meglepetésre legyőzte a Boston Uprising alakulatát.

Na de térjünk is rá a második második versenynapjának történéseire, ami a nyitányhoz képest kicsit harmatosra sikerült. 

London Spitfire vs. San Francisco Shock

Mostanában egyáltalán nem ment jól a Spitfire-nek, és a csapat mindkét mérkőzését elvesztette az előző fordulóban. Ezzel szemben a Shock rendkívül inkonzisztensül teljesít és a körülmények miatt nem nagyon lehetett megtippelni, melyik alakulat kerül ki majd győztesen az összecsapásból. Nos, a találkozó rendkívül szoros volt, és az adok-kapokból végül a London Spitfire került ki győztesen. London Spitfire vs. San Francisco Shock: 3-2.

Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem

A Los Angeles Gladiators-nak minden győzelemre szüksége van hogy életben tarthassák a rájátszásról dédelgetett reményeiket. Szerencséjükre a Mayhem egyáltalán nincs ott fejben, és emiatt egy rendkívül domináns teljesítményt láthattunk az alakulattól. Ráadásul mind a négy pályát behúzták, ami aranyat fog érni a végelszámolásnál. A Florida ezzel megszerezte harmadik vereségét is az etapban, és nem sok jót jósolok már számukra az előttünk álló pár hét során. Los Angeles Gladiators vs. Florida Mayhem 4-0.

Philadelphia Fusion vs. Shanghai Dragons

A Shanghai Dragons korábban sikeresen megszorongatta a Fusion-t és több profi is úgy vélekedett korábban, hogy az ázsiaiak számítanak a Philly kriptonitjának. Sajnos azonban a találkozó ezúttal abszolút nem volt szoros, és a Shanghai egyik pályán sem tudta felvenni a ritmust, aminek egy durva kinullázás lett a vége. Philadelphia Fusion vs. Shanghai Dragons: 4-0. 

A Stage 4 második hetének ma esti küzdelmei egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban kezdődnek. 

  • Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising - 01:00
  • New York Excelsior vs. Seoul Dynasty - 03:00
  • San Francisco Shock vs. Houston Outlaws - 05:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni.

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!