A Seoul Dynasty továbbra is csak gyengélkedik az Overwatch League-ben

A Seoul Dynasty továbbra is csak gyengélkedik az Overwatch League-ben

Ha így megy tovább, veszélybe kerül a csapat továbbjutási esélye a rájátszásba. 

Az előző héten kezdődött negyedik etap kicsit más metát hozott az Overwatch League-be, mivel a játék legújabb karakterének számító Brigitte elérhetővé vált a játékosok számára. Az új körülményekhez természetes módon nem minden csapat tudott még hozzászokni. Érdekes viszont, hogy nem csak a kis csapatok, hanem az olyan nagy óriások is, mint a Boston Uprising és a Seoul Dynasty egyelőre nem tudják felvenni a ritmust. Sajnos emiatt néhány meccs igencsak egyoldalúra sikerült, mint például a hét második versenynapján is, melynek beszámolóját az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni.

Szédületes rangadót játszott egymással a Spitfire és a Shock

A második versenynap két másik mérkőzése sajnos elég harmatosra sikerült.

Nos, de térjünk is rá a harmadik versenynap történéseire, és lássuk az eredményeket!

Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising

A Los Angeles eddig minden meccsét megnyerte az etapban és a Boston gyengélkedése miatt egy egyoldalú meccsre számítottam. Szerencsére az összecsapás nem így alakult és egy egész izgalmas találkozónak lehettünk szemtanúi, ami az ötödik pályán dőlt el a Valiant javára. Az Uprising ezzel megszerezte negyedik vereségét az etapban és annak ellenére, hogy a korábbi győzelmi szériájuk miatt szinte biztos a helyük a szezonvégi rájátszásban, mindenféleképpen össze kellene magukat kapniuk. Los Angeles Valiant vs. Boston Uprising: 3-2.

New York Excelsior vs. Seoul Dynasty

Habár pár hónapja a Seoul menedzsmentje azt nyilatkozta az első gyengélkedésre utaló jelekre, hogy a versenysorozat egy maraton és nem egy sprint, most úgy tűnik, a csapat teljesen kifáradt, mivel nyomokban sem annyira összeszedettek és ütőképesek mint mondjuk a Stage 1 elején. A körülmények miatt számítani lehetett rá, hogy a csapat nem lesz ellenfele az Excelsior-nak, a 4-0-ás kinullázás azért összességében elég durva. Ha a Dynasty nem szedi össze magát, lecsúszhatnak a szezonvégi rájátszásról. New York Excelsior vs. Seoul Dynasty: 4-0.

San Francisco Shock vs. Houston Outlaws

Mindkét csapat vereséggel kezdte ezt a hetet, az erőviszonyok alapján viszont a találkozó nagyobb esélyesének a Shock számított. Nos a papírforma be is jött, ugyanis a Cisco minden pályán lemosta az Outlaws-t, akik a vereséggel csak távolabbra kerültek a rájátszástól. A liga összesített eredménytáblája szerint a Houston jelenleg a 7. helyen áll 18 győzelemmel, a Shock pedig a 8. 14 megnyert mérkőzéssel, előbbinek érdekes módon még van reális esélye, utóbbinak viszont már csak matematikai. 
San Francisco Shock vs. Houston Outlaws: 4-0.

A Stage 4 második hetének ma esti küzdelmei egyébként közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban kezdődnek. 

  • Seoul Dynasty vs. London Spitfire - 22:00
  • Shanghai Dragons vs. New York Excelsior - 00:00
  • Dallas Fuel vs. Philadelphia Fusion - 01:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni.

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!