A Los Angeles Valiant partneri szerződést kötött A You Can Play Project-tel

A Los Angeles Valiant partneri szerződést kötött A You Can Play Project-tel

A Valla ezzel az első e-sport csapat lett, ami csatlakozott az LGBTQ+ játékosokat támogató mozgalomhoz.

A Blizzard mindig is fontosnak tartotta, hogy az Overwatch minél nagyobb diverzitással rendelkezzen és a játék alapvetően egy befogadó környezet legyen a játékosok számára, nemtől, kortól, rassztól, vagy szexuális irányultságtól függetlenül. Nos ez az irányelv az Overwatch League csapatoknak is fontos és a minap a Los Angeles Gladiators bejelentette, hogy a Pride hónap alkalmából partneri szerződést kötöttek a You Can Play Project-tel. A szervezet alapvetően szeretné biztonságosabb közeggé formálni a sportok világát az LGBTQ+ játékosok, edzők és rajongók számára, a klasszikus sportokban pedig már több NHL és MLS csapattal is együtt működnek.

Los Angeles Valiant on Twitter

But wait...there's more! We're coming into #PrideMonth in style with these sweet Pride Patches. A portion of all sales helps @YouCanPlayTeam provide education and awareness to sports communities of all ages to promote LGBTQ+ inclusion. https://t.co/fWEGTeaPZB

A társulás bejelentésével egy időben a csapat piacra dobott egy Pride-os Valla felvarrót is, amit 10 dollárért lehet megvásárolni ezen a linken, a befolyt összeg pedig teljes mértékben a You Can Play Project-hez kerül. Mindemellett a Valiant vezérigazgatója, Noah Winston egy rendkívül fontos gondolatot megosztott a közösséggel a hivatalos bejelentő közleményben. 

"Túl hosszú ideje már annak, hogy az e-sport iparágat jogtalanul toxic-nak és kellemetlen környezetként kategorizálják. Ez a feltételezés alapvetően ellentétes a Los Angeles Valiant értékeivel és a You Can Play Project-tel való partnerségünk csak megerősíti elkötelezettségünket abban, hogy az LA Valiant egy befogadó közösség. Az üzenetünk pedig egyszerű: nem számít ki vagy, nem számít kit szeretsz, vagy milyen neműként azonosítod magad, ha van lehetőséged játszani, akkor játssz. "

Érdekesség, hogy a Valiant játékosai a ma esti New York Excelsior ellni rangadón a felvarróval ellátott mezekben fognak pályára lépni. A találkozó közép-európai idő szerint éjféltől kezdődik az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!