A WiLD két játékosa osztotta meg véleményét az új operátorokról

A WiLD két játékosa osztotta meg véleményét az új operátorokról

A teszt szerveren letoltak a két olasz operátorral jó néhány meccset, majd válaszoltak pár kérdésre a srácok.

Május 22-én a Ubisoft úgy döntött, hogy az Operation Para Bellum a teszt szerveren is elérhető lesz, így bárki kipróbálhatja az újdonságokat, köztük a két legfrissebb olasz operátort is. Természetesen sokan neki is láttak tesztelni a két kommandóst, többek között a WiLD csapata sem tudott ellenállni a kísértésnek. Számtalan kört végig lövöldöztek velük, és igyekeztek alaposan felmérni a lehetőségeiket. Már csak azért is mivel itthon az egyetlen veretlen ötösről beszélhetünk, –jegyzik őket a Liquipedian is–, így azt gondolom számít az ő tapasztalatuk. Jelenleg vezetik az ESL Open Ladder 5on5 ranglistáját, valamint 14 mérkőzés után a második helyen jutottak tovább a rájátszásba T3H eSports Premier League Season 1-ben. A teszt szerveres kalandozásaik után Combat és iStrKe válaszait olvashatjátok Alibi és Maestro kapcsán:

Hogyan fogadtátok, mikor először megláttátok a koncepcióikat? 

Combat

Maestro

"Örültem, hogy végre még egy Acog-os Operátor került be a védők soraiba, ami egy elég használható kütyüvel rendelkezik."

Alibi

"Kétségekkel fogadtam, abszolút hülyeség az egész koncepció, ha a realizmus szintjén akarunk maradni, ugyanakkor elég OP karakter a roamoláshoz."

iStrKe

Maestro

"Meglepett az új operátor gadgetje, ugyanakkor érdekesnek is találtam, és kíváncsi voltam, miként fog beilleszkedni az új metába vagy, hogy fogja a meglévőt átalakítani."

Alibi

"Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz, de amikor kijött, teljesen magával ragadott, egyszerűen imádom. :D"

Milyen erősségeik vannak?

Combat

Maestro

"Az eszköze miatt egyszerűen egy "must pick" (azaz muszáj kiválasztani típusú) operator. Az Acog az mindenképp az egyik nagy erőssége. Plusz az LMG által elég komoly suppression firet lehet tolni az ellenfélre."

Alibi

"Nagyon durva gadget mellé egy szintén erős fegyver társul, a 3-as sebességről meg már ne is beszéljünk."

iStrKe

Maestro

"A kütyüje elég erős plant deny-ra, illetve könnyedén kilőhetünk vele egy drone-t vagy szimplán csak csesztetjük vele az ellenséget."

Alibi

"Erősségének a fegyverét mondanám, mivel szinte norecoil-lal rendelkezik, a hátránya viszont, hogy kicsi a sebzése (23-28)"

Mit tudnátok mondani a gyengeségeikről?

Combat

Maestro

"Egyedüli gyengesége szerintem az, hogy 3 armorja van, bár ez az új operator speed változások miatt nem is feltétlenül olyan nagy probléma."

Alibi

"Az lehet a gyengesége, hogy a hologramok csak alap skinekkel és fegyver gadgettel használhatóak, ezért ha rendesen el akarsz vegyülni a hologramok között, akkor minden karakter kosztümöt és minden fegyver skint+gadgetet le kell szerelned."

iStrKe

Maestro

"Gyengeségének nevezném a 1-es speedjét is, ahogy azt Ati is említette, viszont a képességéből kifolyólag nem kell sokat mozogni vele, bent ül a site-on és kamerázik, főleg, hogy az új metában, rengeteg plusz kamera lesz, például: Bulletproof (golyóálló) cam, Valk különleges kamerái, 2 echo Yokai stb."

Alibi

"Mivel a klónja csak alap skinnel, extra felszerelés nélkül látszódik, eléggé gyorsan kivehető, melyik az igazi, bár a harcok hevében, erre elég kicsi az esély, hogy valaki rögtön kiszúrja a valódit. ESL-en nem lesz annyira játszott operátor szerintem, de okozhat meglepetéseket."

Mely pályán és milyen helyzetben lehet a leghasznosabb?

Combat

Maestro

"Akkor hasznos legfőképpen, ha életben marad a kör végéig. Ha mégis elvérzik, az Evil Eye Camera miatt tökéletes spotolásra vagy információ szerzésre. A falra szerelhető "harmadik szemünket" csak Sledgehammerrel vagy robbanóanyagok által semmisíthetjük meg. Mindegyik pályára jó lesz szerintem."

Alibi

"Olyan pályákon lehet hasznos, ahol jól lehet roamolni. Rankeden és Casualon top pick lesz, de ESL-en felejtős."

iStrKe

Maestro

"Külön pályát nem tudnék kiemelni, de a plant deny-ra tökéletes választás."

Alibi

"Az összes pályán ugyanakkora hatása van, viszont az utolsó 1 percben, mikor már a végső push következik, ott válik igazán erőssé, de csak, ha marad még klón a tarsolyunkban."

Szerintetek melyik operátorral tud majd durvákat kombózni?

Combat

Maestro

"Frost, Lesion vagy bármilyen csapdás operátorral jól combozható."

Alibi

"Roamer operátorokat nehezen lehet combozni, esetleg Echo második droneja segíthetne neki és mehetne vele infozgatni."

iStrKe

Maestro

"Olyan operátorokkal tud esetleg kombózni szerintem, mint lesion, mivel ha valaki belelép a csapdájába , Maestro tudja piszkálni, hogy ne húzza ki, ha pedig kihúzza, és nem törődik a Maestro turettel, jelentős hp-t veszit (5dmg/lövés)."

Alibi

"Mivel full roamer karakter, nem hiszem hogy bármilyen operátorral tudna kombózni, esetleg Valk, vagy egy bulletproof kamera segíthet neki."

Ne felejtsétek el, hogy az Operation: Para Bellum június 7-étől, vagyis a mai naptól elérhető lesz bárki számára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!