A Symmetra rework sajnos egyelőre tele van bugokkal

A Symmetra rework sajnos egyelőre tele van bugokkal

A karakter sebzése indokolatlanul nagy, ráadásul a teleporter-rel is érdekes dolgokat lehet összehozni. 

Néhány nappal ezelőtt igencsak felpezsdült a tesztszerver, ugyanis új frissítés érkezett rá, amiben már elérhetővé tették a hosszú hónapok óta tervezett Symmetra rework-öt. A karakter több ponton is nagy változásokon ment keresztül: a teleporter például már szimpla képesség, ráadásul az ulti is teljesen megváltozott és egy 5000 hp-s pajzsot rakhatunk le vele. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni.

PTR szerveren tesztelhető a Symmetra rework és az új patch

Valamint 2 másik hős és Horizon Lunar Colony is változott, így nekiveselkedhetünk a tesztelésnek.

A játékosbázisnak egyébként első körben igencsak tetszenek a változtatások és a fórumok tele vannak Jeff és a Blizzard dicsőítésével. Sajnos azonban a fejlesztőcsapatnak van még mit tennie a karakterrel, mivel jelenleg számtalan kisebb-nagyobb bug is megtalálható a rework-ben. Első és talán legfontosabb az, hogy a bal klikk sebzését egy kis trükkel sokszorosára lehet növelni, amivel pillanatok alatt el tudunk olvasztani akár 1000 hp-t is. 

SymExploitInformation

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Kicsit enyhébb ugyan –de kellemetlen bug még–, hogy az elvileg megnövelt sebzésű turretek továbbra is ugyan annyit sebeznek, mint a korábbiak. Ezt egy lelkes redditor fedezte fel, ráadásul dokumentálta is az esetet.

Symmetra - LIVE vs PTR - Turrets

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Végül de nem utolsó sorban a Teleporter és a Reinhardt Charge is elég érdekesen működik.

Természetesen azért van a PTR tesztidőszak hogy ezek a hibák kijöjjenek, és a Blizzard még a karakter éles szerverre való bevezetése előtt ki tudja javítani őket. Azonban ha már most ilyen problémák merülnek fel, akkor mi várhat még ránk a későbbiekben? Reméljük a stúdió nem úgy jár majd el Symmetra-val, mint Moira teszt időszakával: papíron ugyan elég jól sikerült, az éles szervereken viszont a hősnő már tele volt bugokkal. 

Nektek egyébként hogy tetszik az új Symmetra?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!