Hirdetés

Lenyűgöző pályatervet készített egy rajongó - Íme a Busan

Suha Llorente elkészült legújabb pálya designjával. Ezúttal Dél-Koreába visz el minket.

Hirdetés

A korábbi munkáiért Jeff Caplan által is megdicsért pályakészítő művész fantasztikus videóval mutatta be legújabb pályatervét, a Busan-t. Suha Llorente neve ismerős lehet korábbi alkotásairól. Több Overwatch ihlette pályát köszönhetünk már neki, mint például Favelát, vagy Cairot. Mindegyik pálya rendkívüli alkotás, és jól beleillik az Overwatch grafikai stílusába. Olyannyira, hogy a laikus néző könnyen azt hiheti, hogy eredeti Blizzard művel áll szemben. Munkái nagy elismerésnek örvendenek; nemcsak a közösség részéről, hanem a játékfejlesztők belső köreiből is elismerően nyilatkoztak róla. Egy ilyen művész minden esetre jó úton halad, hogy idővel tagja lehessen a nagy fejlesztő gárdának.

Művészünk 3ds Max programmal készítette a 3d-s modelleket, amiket ezután Substance Painterrel textúrázott, majd Ureal Engine 4-ben rakott össze végleges formába. Első videójában még a pálya egy részletének összerakási folyamatát láthatjuk, legutóbb viszont egy komplett kirenderelt videóval készült, amiben már a kész pálya részleteit tekinthetjük meg. Fontos megjegyezni, hogy hatalmas munka egy ilyen volumenű alkotást egyedül megcsinálni, ugyanakkor ez is mutatja alkotónk elkötelezett rajongását a játék irányában.

Legutóbbi alkotásával Busan-ba visz el minket, ami Dél-Korea második legnépesebb városa Seoul után. Igen jó gondolat részéről, hogy épp Koreát választotta helyszínként, ugyanis egy hős kivételével, nagyjából minden karakternek megvan a maga származásához fűződő pályája. Ilyen például Hanamura-Japán, ahonnan Genji és Hanzo érkeztek, vagy a Temple of Anubis-Egyiptom, ahonnan pedig Ana és Phara jöttek. Koreai pálya azonban még nincs a játékban, pedig D.va onnan származik. Lehet, hogy a jövőben számíthatunk hasonló pályára a Blizardtól, addig is Shua Llorente alkotásában gyönyörködhetünk.

Szerintetek milyen pálya lesz a következő?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?