Hirdetés

Kicsit tovább kell várnunk a Symmetra rework élesítésére

Jeff Kaplan szerint ugyanis még ki kell javítaniuk néhány hibát a karakterben, illetve az LFG és Endorsements rendszerben. 

Hirdetés

Az egy héttel ezelőtt érkezett Symmetra rework frissítés rendesen felkavarta az állóvizet, és a játékosbázis első körben igencsak jól fogadta a karakter átalakításait. Sajnos a Blizzard azonban nem végzett elég alapos munkát: a hősnő új elsődleges tüzelése kicsit bugosra sikerült, amivel akár tizedmásodpercek alatt is el lehetett tüntetni egy átlag életerővel rendelkező ellenfelet. A stúdió szerencsére elég hamar reagált a hibákra, és pár napja nagyjából mindent kijavítottak egy bugfix csomag keretein belül. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Symmetra bugfix csomag érkezett a PTR szerverekre

Szerencsére a Blizzard gyorsan reagált a karaktert érintő problémákra.

A bugfixek miatt sokan arra számítottak, hogy a karakter akár ezen a héten bekerülhet majd az éles szerverekre, azonban a battle.net fórumokon urunk és megmentőnk, azaz Jeff Kaplan úgy nyilatkozott, hogy a frissítéssel még van egy pár dolguk és további javítások fognak még érkezni a PTR szerverre. 

"Jelenleg néhány problémával küzdünk a PTR-en és, további bugfixek fognak érkezni az LFG és az Endorsements rendszerhez, továbbá Symmetra-hoz is. Jelenleg még nem készültünk fel arra, hogy a frissítést közzétegyük az éles szervereken, de nagyon köszönjük az elhivatottságotokat, és mi is legalább annyira izgatottak vagyunk az egésszel kapcsolatban, akárcsak ti. "

Jó látni, hogy informál minket a Blizzard, és összességében nem is feltétlenül kellene siettetni azt a frissítést, –legalábbis addig, amíg ki nem javítanak minden felmerülő hibát. A stúdió munkáját egyébként ti is tudjátok segíteni azzal, ha felmentek játszani a PTR szerverre, és tapasztalataitokat megosztjátok a fejlesztőkkel a hivatalos fórumon. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?