A tornádó hatására

A tornádó hatására "szellem" irányítja a hősöket

A TI8 selejtezőkön éppen ezért betiltották a Wildwing tornádó képességét, amíg a Valve nem javítja a hibát.

Redditen már szerdán is volt róla egy poszt, de nem nagyon mozgatta meg a játékosokat. Azonban a mai nap folyamán szintén felkerült egy iromány róla, ami már egyre több embert kezdett aggasztani. Nem kellett sokáig várni rá, sorra jönnek a beszámolók arról, hogy bizonyos esetekben egy rövid időre egyszerűen elveszítik a karakterük felett az irányítást, és nem tudnak mit csinálni. Különös egybeesés fedezhető fel a meccsekben: ugyanis mindegyikben jelen volt egy Chen vagy egy Enchantress, aki a saját oldalára állított egy Wildwinget. A tornádót használva ezek után, aki kapcsolatba került vele az ellenfélből az pórul járt. Itt egy rövid klip is róla, hogy el tudjátok képzelni a helyzetet:

Pontosan eddig senki nem tudta hogy tényleg ez okozza-e ezt az irritáló problémát, a legnagyobb baj pedig az, hogy elstartoltak a TI8 selejtezők. A sztori külön pikantériája, hogy több induló csapatból is volt már játékos, aki panaszkodott arra, hogy a bug miatt hátrányba kerültek, –sőt, voltak olyanok, akik emiatt kaptak ki. Egészen idáig nem tudott mit kezdeni ezzel a Faceit, mely a kvalifikációkat szervezi, azonban néhány perccel ezelőtt megérkezett tőlük a hivatalos közlemény:

"BUG! A Wildwing Ripper-nél felfedezett hiba miatt a következő döntés született: a tornádó varázslat tilos az ellenséges hősök ellen. Ez azt jelenti, hogy ezt a neutral creepet be lehet vetni blokkolásra, támadásra, tankolásra (creepek ellen) esetleg  harcokra, de a tornádót nem szabad használni. Az egyetlen dolog, amire ez a képesség mégis megengedett, az az erdőben vagy a lanen való farmolás, ha nincs ott egyetlen ellenséges hős sem. Bármilyen, ezzel ellentétes cselekedet komolyabb szankciókat, illetve teljes kizárást jelenthet a versenyből."

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!