Új játékost avat a Wild a Premier League négyes döntőjében

Új játékost avat a Wild a Premier League négyes döntőjében

Kőkemény mérkőzés vár a magyar srácokra, hiszen egy Challenger League-ben szereplő együttessel néznek ma este farkasszemet.

Remek eredménnyel zárta a WiLD by Lagardère Sports a T3H eSports Premier League első szezonjának alapszakaszát, miután 14 mérkőzésből 10 győzelem mellett mindössze 4 vereséget szerzett. Ezzel az Edenity mögött a második helyet csípték meg. Íme a tabella:

Ezzel azonban még nincs vége az 1000 fontos összdíjazású tornának, ugyanis a legjobb négy együttesre további megmérettetés vár. A final fourban a WiLD a T3H eSports-ot kapta ellenfeléül, az Edenity pedig az XBOXMasterRace ellen küzdhetett meg, amit egyébként már le is játszottak és az előbbi győzelmével ért véget.

Fontos megemlíteni, hogy a magyar csapat felállása változott némileg az eddigiekhez képest, ugyanis Robza a továbbiakban az elsődleges csere és taktikai tanácsadói szerepkörbe tért át, míg sNk kikerült a keretből. Egy új játékossal is erősítettek, a Wonder Stag e-Sportstól érkezett Herkii személyében úgy tűnik sikerül pótolni a távozót. Korábban egyébként megfordult az ERGOTiC MG és Nice Gaming-nél is. Egy igen hangulatos videóval mutatták be az új szerzeményt, aki ma este a T3H eSports ellen debütál:

A T3H eSports korábban látható volt már a Challenger League-ben is, elég komoly játékerőt képviselnek, a szezon során azonban mindkétszer sikerült két vállra fektetniük őket a WiLD-nak. Külön érdekessége az összecsapásnak, hogy a T3H kezdőjében szintén van egy magyar játékos, SirBoss személyében. A 2017-ben alakult e-sport szervezet igyekszik visszavágni tehát a magyar ötösnek ma este, az utóbbi időben ráadásul jelentős felkészülésen vannak túl, hiszen megjárták a DreamHack Austin LAN rendezvényét is, ahol a helyi BYOC kvalifikációs versenyen jutottak be a főtáblára. Igaz a csoportból már nem sikerült tovább verekedniük magukat, az Obey Alliance, Chaos, Rogue hármas túl nagy falatnak bizonyult nekik.

Igazi parázs hangulatra lehet tehát számítani, melyet egyébként a liga hivatalos csatornáján ti is figyelemmel követhettek 19:30-tól:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!